KRKOBABIĆ ČESTITAO BOŽIĆ PO GREGORIJANSKOM KALENDARU: Neka ovaj praznik ispuni slogom, srećom i blagostanjem domove vernika
Foto: Privatna arhiva/Foto: Miloš Miškov

„Neka praznik Hristovog rođenja i ove godine, pune izazova i iskušenja, u domove vernika donese radost, sreću i blagostanje.

Uz iskrene želje za dobro zdravlje i uspeh, čvrsto sam uveren da ćete, kao čovek koji je rođen i odrastao u Srbiji, svakodnevno raditi na negovanju dijaloga i međunacionalne saradnje, očuvanju mira i daljem jačanju saradnje Rimokatoličke i Srpske pravoslavne crkve.

Posebno očekujemo Vašu posvećenost ljudima koji žive i rade u selima Srbije i podršku misiji preporoda sela, obnovi zadrugarstva i strateški važnom naseljavanju praznih seoskih kuća.

IZBORNA SKUPŠTINA PUPS - SOLIDARNOST I PRAVDA U ČAČKU Krkobabić: Bez ljudi nema naših sela, a bez sela neće biti ni Srbije (FOTO)

Vrata našeg Tima za preporod sela Srbije, koji je dobio podršku svih verskih zajednica u Srbiji, predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Vlade Srbije i Akademijskog odbora za selo Srpske akademije nauka i umetnosti, su Vam širom otvorena“, poručio je Кrkobabić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading