KRAJ JEDNE ERE: ALO! U Crnoj Gori uoči današnjih predsedničkih izbora - E, pa Milo, dosta je bilo!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

„Nego ko? Pa Milo ne, vala. Ja ću glasati za Mandića jer znam da nam dobro misli. On se 30 godina bori za narod.“

Ovako je u subotu u Podgorici za Alo! rekla Snežana B. koja je sa unucima šetala gradskim ulicama.

Ona je, kaže, u petak uveče bila na Trgu i slušala obraćanje zvaničnika DF.

- Videli ste narod, čuli ste šta su nam poručili. Narod voli Andriju. Prišla sam mu posle mitinga i rekla sam mu da će iz moje kuće dobiti sedam glasova - rekla je ona.

S bilborda u Podgorici smeše se kandidati za predsednika Crne Gore. Situacija je znatno relaksiranija nego uoči izbora 2020. godine. Nema napetosti...

- A što da se svađamo? Pa mi smo jedan narod, ali nas je politika DPS posvađala. Ne znam da li ću uopšte glasati, ali i ako izađem, znam kome neću poveriti glas - kazao je Nikola M. iz Podgorice.

Na završnoj konvenciji DF, koja je održana na Trgu nezavisnosti u Podgorici, Andrija Mandić rekao je da se bez pravde ne može ići napred i da je njegov cilj da „pozove braću da zajedno gradimo novu Crnu Goru“.

- Nećemo nikoga da ponižavamo, kao što je Milo Đukanović pokušavao nas da ponizi. Nego, pružamo ruku, kažemo - braćo, dođite da zajedno gradimo novu Crnu Goru. A za Mila Đukanovića i odnarođenu kliku, za one koji su pljačkali Crnu Goru, švercovali drogu, prodavali cigare, opljačkali svoje komšije, svi moraju da se suoče sa sudovima da odgovaraju za svoja nedela - kazao je Mandić.

 

Sedam kandidata u trci

Osim Đukanovića i Mandića, u trci su i zamenik predsednika Pokreta Evropa sad Jakov Milatović i lider Demokrata Aleksa Bečić, poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković, lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović i influenser Jovan Radulović.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading