TRI KARTE ZA "LAZU" Felinger, Sandulović i Bogdanović rade za Kurtija i lažnu državu
Foto: Printscreen/Ilustracija

 

- Austrija, Srbija i Kosovo zajedno u EU i NATO - stoji u opisu slike na kojoj sa Felingerom ponosno pozira Nikola Sandulović, lider opskurne Repuublikanske stranke, koja je na izborima u Srbiji dobila podršku koja se meri promilima, a iza su zastave Srbije, Austrije i lažne države, plus.

Felingera i Sandulovića vezuje i to što su obojica, svaki za sebe, nedavno bili u Prištini, gde su se sreli i slikali sa Aljbinom Kurtijem, tek da ne bude sumnje ko im je glavni pajtos (i najverovatnije finansijer).

Podsetimo, Austrijanac je, pred godišnjicu NATO bombardovanja, tražio da se hitno skloni spomenik srpskoj deci ubijenoj u NATO bombardovanju, na kom je lik male Milice Rakić (3), ubijene u Batajnici. Potom je širio NATO zastavu usred Beograda na vodi. Sve to podržao je Boban Bogdanović, takođe Kurtijev intimus i čovek povezan sa kriminogenim strukturama, koji se uglavnom odaziva na nadimak Boban Pacov. Nakon što je Felinger (kao se izvinjavajući) napisao da mu je žao zbog pobijene srpske dece, ali da za to nije kriv NATO, već naš neprecizan PVO, oglasio se Pacov:

TRI KARTE ZA

Printscreen Tviter

 

 

- Vaše izvinjenje je veoma lep gest i nadam se da će ga svi prihvatiti, a naročito porodica Milice Rakić - napisao je bez trunke srama, kandidujući se i on za krevet u "Lazi".

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading