BOBAN ĐUROVIĆ "Tadića je narod poslao na đubrište istorije"
Foto: Alo/Alo.rs

- "Poznati" prestonički klinički psiholog u najnesrećnije vreme pustošenja ove zemlje i njen ministar odbrane, telekomunikacija pa čak i predsednik Srbije od svih zaboravljen, ovih dana, po svaku cenu želeći da ispuže iz zaborava i duboke senke nebitnosti, otkriva šokantne detalje povezanosti SNS, predsednika Vučića i skoro svih u Srbiji koji ga podržavaju u jedan veliki kriminalni kartel!

Pa da je i od "poznatog" kliničkog psihologa Borisa Tadića mnogo je!

Zaboravlja da je upravo on bio ministar vojske kada je vojska uništavana, zaboravlja da je vodio državu tokom pljačkaških privatizacija i opšteg procvata mafije. Isto tako želeći da pošto poto više ne bude anoniman, zaboravlja da je ovaj isti narod koji je nekada njemu dao poverenje jasno više puta ocenjivao njegov rad i jasno i nedvosmisleno dao podršku SNS i Aleksandru Vučiću zbog borbe za obnovu i osnaženje Srbije i upravo zbog borbe protiv mafije i kriminala.

Tadićev rad i borbu za Srbiju ovaj isti narod koga on svrstava u kriminalni kartel nagradio je mikronskom podrškom i slanjem na đubrište istorije.

Zbog svega toga poruka "poznatom" prestoničkom kliničkom psihologu je jasna

- Čak i kad bezočno lažeš, haluciniraš i po svaku cenu hoćeš napadajući SNS i Aleksandra Vučića, da izađeš iz sumraka nebitnosti - džaba ti je sve, Srbi i Srbija dobro znaju ko je ko i ko je šta radio i radi - stoji u izjavi Bobana Đurovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading