SANDRA IZGUBILA DUEL, A DOBILA CVEĆE! Nadmetali se ministar i potpredsednica Skupštine Srbije
Foto: Alo/Mihailo Jovanović i Sandra Božić

Mihailo Jovanović, ministar informisanja i telekomunikacija, i Sandra Božić, potpredsednica Skupštine Srbije, nadmetali su se u kucanju jajima.

- Bitno je učestvovati, nije bitno ko će pobediti - poručio je ministar. S druge strane, Božićeva je istakla da očekuje pobedu.

- Ovaj moj podznak Jarca me stalno tera da se nadmećem - našalila se ona, ali je nakon nekoliko trenutaka izgubila.

 - Definitivno moram da priznam poraz - poručila je Božićeva, a njen protivnik joj je priredio malo iznenađenje, te joj je darovao buket cveća.

Potpredsednica parlamenta nam je otkrila da se posebno raduje Uskrsu i da ga provodi u krugu porodice.

- U petak farbamo jaja, svi smo na okupu i to je dobra prilika da se nađemo, vidimo i pokušamo da predahnemo, jer znamo da nam praznici donose i par dana odmora - rekla je ona, i otkrila da je na sličan način obeležavala Uskrs i u detinjstvu.

- Uvek je taj petak kada se farbaju jaja bio upečatljiv za mene. Tada sam sa majkom kupovala farbe i jaja, izmišljale smo nove načine da ofarbamo jaja i tu tradiciju sam očuvala sa svojom decom - navela je Božićeva.

I ministar Jovanović je istakao da Uskrs obeležava u krugu porodice, ali i sa prijateljima.

- Uskrs je jedan od najvećih hrišćanskih praznika koji daje nadu da će dobro uvek pobediti, da život pobeđuje, da nema smrti, da idemo dalje - poručio je on, i otkrio nam kako je ovaj praznik obeležavao u detinjstvu.

- Uživao sam sa roditeljima i bratom, odlazili smo kod baka i deka. I danas na sličan način to radim sa svojom decom. I oni se raduju Uskrsu, zajedno farbamo jaja, odlazimo kod mojih roditelja i u tazbinu. Tu tradiciju porodičnog okupljanja nastavljamo - rekao je Jovanović, koji je građanima čestitao Uskrs, poželeo dobre trenutke sa porodicama i da Srbija u narednom periodu još jače krene put pobede i dobrih rezultata.

Božićeva je, takođe, građanima čestitala Uskrs i poželela im blagostanje, puno zdravlja i ljubavi. Ona je istakla i da nam je u narednom periodu potrebno jedinstvo, te poručila da je sigurna da će Srbija pobediti sve izazove.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading