televizor
Foto: Promo/Schutterstock
FILM DANA Dži-Aj Džo: Uspon kobre

Foto: IMDB

 

 

20.50 RTS1

Dži-Aj Džo: Uspon kobre

Dva američka vojnika stacionirana u Kazahstanu dobijaju naređenje da transportuju specijalne bojeve glave. Kada budu napadnuti u pokušaju krađe tih bojevih glava, spase ih tajna međunarodna jedinica „Dži Aj Džo“. Njihov predvodnik je na tragu kradljivcima, zločinačkoj organizaciji „Kobra“, spremnoj da tako snažno oružje i upotrebi. Uloge: Denis Kvejd, Čening Tejtum, Marlon Vajans.

FILM DANA Dži-Aj Džo: Uspon kobre

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Benši

Banši je poznat u svetu profesionalnih ubica. To ime je izabrala Dilajla, biša agentkinja CIA nakon smrti oca. I izabrala je taj neobičan put. Mnogo godina nako gubitka voljenog oca moraće da pomogne svom bivšem mentoru i tako konačno dočeka dugo iščekivanu osvetu. Uloge: Antinio Banderas, Džejmi King, Tomi Flanagan.

FILM DANA Dži-Aj Džo: Uspon kobre

Foto: IMDB

 

 

00.40 Prva

Dajana

Biografski film o ikoni koju su obožavali milioni i koje je bila najslavnija žena na svetu i najomiljenija princeza u istoriji britanske monarhije, Dajani, princezi srca. Istinita i intrigantna ljubavna priča prikazuje kako je sreća koju je pronašla u ličnom životu pomogla Dajani da zablista u svojoj ulozi značajne međunarodne humanitarne aktivistkinje tokom poslednjih nekoliko godina života, nakon što se odvojila od kraljevske porodice i rasvjetljava dosad nepoznate okolnosti koje su dovele do tragičnog završetka. Uloge: Neomi Vots, Navin Endrjus, Čarls Edvards.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading