n1
Foto: Alo/Alo

U laži su kratke noge, a posebno kada je u pitanju srpska opozicija i tajkunski mediji. Tako se za samo nekoliko dana kao kula od karata srušila izmišljotina da je neko navodno zaključao novinare N1 i Nove S tokom konferencije „Digitalna Evropa“, da (zaboga) ne bi postavili pitanja premijerki Ani Brnabić.

Konstrukcija besmislena sama po sebi, s obzirom na to da svakoga dana na raznim događajima Šolakovi novinari bez problema postavljaju pitanja, pre svega onom ko im je uvek prva meta, predsedniku Aleksandru Vučiću, ali i ostalim predstavnicima vlasti.

Ovog puta, osim logike i tvrdnji premijerke, tajkunske medije demantuju i slike. Iako su se poslužili trikom i objavili suženi kadar prostorije u kojoj je održavana konferencija, da bi potkrepili svoje izmišljene tvrdnje, pa su tako napisali eto ta i ta vrata su bila zaključana, i tako dalje, kada se toj slici da pun kadar, vidi se istina. A istina je, i to se besprekorno i lepo vidi na fotografiji sa punim kadrom koju objavljujemo, da su jedna vrata sve vreme bila otvorena.

Kako za Alo! kaže jedan od učesnika događaja, svi koji su bili u sali ili ispred nje odmah su znali da je laž sve što su pisali i objavljivali Šolakovi mediji, koji su zloupotrebili čak i svoje novinare.

- Jedna vrata i to velika, bila su širom otvorena. Videćete i na slici, ta prostorija sa širom otvorenim vratima je prostorija u kojoj su navodno bili zaključani novinari. I svi su na kraju izlazili na ista vrata. Ništa, ama baš ništa sporno ili neuobičajeno nije se dogodilo - kaže naš sagovornik.

ZAKLJUČANI IZA ŠIROM OTVORENIH VRATA Šolakovi mediji i opozicija svašta su u stanju da izmisle, ali sad su ga preterali

Alo

 

Isto to prethodnih dana je govorila i premijerka Ana Brnabić, međutim, Šolakovi mediji i njihovi miljenici iz opozicije po ko zna koji put su pokazali da im je do istine stalo kao do lanjskog snega. Brnabićeva je odmah objasnila da je posredi klasičan primer manipulacije tajkunskih medija, jer niko nije bio zaključan:

- Bila sam šokirana kada sam videla prilog u kome se kaže da su novinari bili zaključani, a posle im je to danima bila tema.

Izmisle, pa se žale Briselu

Da je reč o svesnom pokušaju da se kreira lažna afera, pokazuje i to što se odmah posle skupa „Digitalna Evropa“ cela šolakovsko-opoziciona mašinerija upregla da problem, kojeg i nema, na svaki način internacionalizuje. Tako su slata pisma raznim udruženjima, evropskim zvaničnicima, poverenicima za ovo i ono, a navodno zaključavanje bilo je udarna vest na svim kanalima u vlasništvu Dragana Šolaka.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mia

03.08.2023 17:09

Lepo je videti da su građani Republike Srpske zahvalni zbog dolaska Vučića i da se Srbac razvija i modernizuje zahvaljujući upravo donacijama Srbije.