Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Komentarišući nedavna događaje u Banjskoj, predsednik je rekao da Srbija nije u lakoj poziciji, ali da nema razloga za brigu.

Spremnost Srbije na kompromise

"Izguraćemo zemlju napred", rekao je Vučić i dodao da je Srbija spremna da ispunjava stvari koje se ne tiču priznanja Kosova kao nezavisnog.

"Mi smo spremni da uradimo, ali oni ne žele da formiraju ZSO. Albanci izmišljaju trik za trikom ne bili prevarili nekog u Evropi ili SAD", poručio je predsednik i rekao da se sve čini na štetu našeg naroda na KiM.

Vučić je rekao da iz mnogih zemalja postoje politički akteri koji ne žele da vide Zajednicu srpskih opština.

Aleksandar Vučić

PRVA

 

Vučić je potom pročitao šta je traženo u Briselu.

- Tražili su da se osudi nasilni akt od strane paramilitarnih grupa koje podržavaju srpske vlasti. To su želele naše komšije da ubace, ali nije prošlo. Svi znaju ko su te komšije. Albanci nisu, oni nisu članovi u Evropskom savetu - rekao je on.

Izazovi na Kosovu i Metohiji

Vučić je ponovio da je Srbima na KiM mnogo teško.

"Protiv sebe imaju ne samo režim Kurtiju, nego svi oni koji imaju zaštitu tzv. kosovske policije, koja nema tamo šta da traži... Problem je na terenu. Nama zameraju što nismo ispunili sporazum još iz 2011. godine", rekao je predsednik Srbije.

"Mi smo dovoljno odgovorni da zaštitimo svoju zemlju, uprkos brojnim naporima da se zemlja izoluje kako iz zemlje i inostranstva, što se nije dogodilo. Imali smo mnogo prijatelja. To nisu samo Mađarska, Slovačka i Rumunija, tu su i mnogi drugi. Uvek će postojati naše komšije koji će bezuslovno, ma šta se događa biti protiv nas. Govorim o jednim našim komšijama koji čeznu da vide slabiju Srbiju", rekao je predsednik.

Aleksandar Vučić

PRVA

 

Geopolitička situacija i sukobi

Upitan da li strahuje od eskalacije na Kosovu, Vučić je rekao da strahuje svaki dan.

"Nikad Srbija nije toloiko jaka koliko bih želeo da bude. Ni ekonomski ni vojno. Ja znam svaki nedostatak u smislu ljudstva, opreme, tehnike, svega što nedostaje u našoj vojsci. Ali isto tako znam koliko smo ispred u odnosu na pret 5, 10, 15 godina. Znam i da su mnoge zemlje u regionu bile ispred nas, sad su iza", rekao je Vučić.

On je rekao da još ne može da zna ad li će biti problema sa naftom i gasom.

"Da nam neko to ukine, mi imamo za više od 40 dana, bez ikakvih restrikcija. Što se gasa tiče, imamo 700 miliona kubnih metara u rezervama", rekao je Vučić i dodao da izbije Treći svetski rat, da će Srbija imati dovoljno.

On smatra da je svet na ivici svetskog sukoba zbog upliva velikih sila u regionalne ratove.

- Zapad hoće da sačuva svoju dominaciju, a u vojnom smislu videlo se da najmoćnije vojne sile, poput SAD i Izraela, tu ima mnogo pukotina, i vidi se da neki manji mogu da se bore protiv njih. Kada neko oseti krv, i kada misli da može, nastaviće to da radi. To su opasnosti sa kojima se suočavamo. U Ukrajini vidimo da je situacija teška, i da će Zapad teško poraziti Ruse - rekao je Vučić.

Predsednik je istakao da mnoge zemlje traže drugačiji poredak u svetu.

- Nisam ja to pogađao kada sam pričao u UN. Poređaj činjenice, pravilno postavi premise i izvuci zaključak. Ceo svet ide u lošem smeru, zato nam je potrebno da brinemo o svojoj zemlji, a ne da je napadamo na svakom koraku - rekao je on.

Vučić dodaje da smo uspevali da očuvamo svoju poziciju po pitanju KiM, i da to postaje sve teže.

- Takođe, jedina smo zemlja koja nije uvela sankcije Rusiji. Sada su svi u Srbiji okrenuli ploču, i traže da se uvedu sankcije, svi oni koji su me kritikovali. Ja sam samo vodio odgovornu i ozbiljnu politiku. Još nije doteralo cara do duvara. I Srbija je time dobila veliki ugled u svetu - kaže predsednik.

On je rekao da mu je jedan čovek u Vojvodini juče rekao da svi sede kući i gledaju, jedu kokice, i razmišljaju kako da savetuju predsednika.

- A onda kada pojedemo kokice, srećni smo što znamo da si ti tamo, i da ćeš da nas izvučeš. To je važno, da postoji poverenje kod ljudi. Sedeo sam prekoputa Makrona, Šolca, Borelja, Lajčaka. I Makron mi pruža papire i kaže mi da potpišem, a ja sedim sam, i računam u glavi, i na kraju kažem da ja imam Ustav Srbije, koji volim i poštujem, i da ne mogu da potpišem - kaže Vučić.

Predsednik je dodao da su ispunjeni svi zahtevi opozicije po pitanju izbora.

- Mi njih poštujemo, oni žele da se vrate na vlast, predstavnike bivšeg režima. Tražili su izbore, i dobili su ih. Mislim da su ti izbori važni. Za nas i ljude je važno da onaj koji pobedi ima čist mandat do 2027. godine. Svi izbori su posle toga, i predsednički, i parlamentarni, i svi. Mora da postoji jedan čist mandat za period koji mora da nas dovede do tačke da nema povratka u prošlost. Imamo EKSPO, cela zemlja mora da se ujedini oko toga - rekao je on.

Ekonomska perspektiva Srbije i nova povećanja

Prosečna plata u Srbiji će biti oko 1.400 evra do 2027. godine, rekao je predsednik.

- Kasnili smo godinama, to znači da će u Beogradu plata biti 1.700 evra. Penzije će biti u najmanju ruku 620 evra. Strašno je važno i da će minimalna zarada biti u tom trenutku bude najmanje 650 evra, da obrišemo taj prag siromaštva. To su velike vesti - kaže Vučić.

On je saopštio da će uz studentske kartice koje država uskoro počinje da izdaje mladi dobijati 20 odsto popusta na karte za voz, i 10 odsto na avionske karte.

- To znači da se naše nacionalne kompanije odriču profita. Mi sada letimo za Njujork, to je bila neprofitabilna linija, a sada najviše zarađuje. Ponosan sam na Srbiju koja leti u Ameriku, i u Kinu. Leteli smo u Izrael kada ni Lufthanza nije letela - kaže predsednik.

Vučić je rekao da će oko 1. decembra korisnicima socijalne pomoći biti isplaćeno 10.000 dinara.

- To su velike vesti! I lica koja pomažu slepima, dementnim osobama i starijim licima sa neizlečivim bolestima, i oni će dobiti dodatnu pomoć. To je 51.000 ljudi. Svi će dobiti po 10.000 dinara - kaže predsednik.

On kaže da su preduzete mere fiskalne konsolidacije da bi se država spasila, i da je to moralo da bude urađeno.

- To je urađeno i da bismo spasili penzionere. Da bismo uopšte mogli da imamo penzije. Mi smo radom i posvećenošću to uradili, ali ne bismo to mogli da uradimo da nismo imali poverenje penzionera. Tada smo smanjivali penzije mahom ljudima koji imaju visoke penzije, tada su se i moji roditelji bunili isto. Morali smo da napravimo fondove ponovo, da bi ljudi ponovo imali visoke penzije - kaže predsednik.

To je urađeno da bi bila podignuta zaposlenost, i na to sam ponosan, rekao je on.

- Kada vi kažete mi ćemo nekome da date 100.000 dinara, i to kaže stvarni lider liste Srbija protiv nasilja Dragan Đilas. A ja kažem: Molim vas, vratite onih 35.000.000 evra koje ste oteli roditeljima koji su se jedva skućili i slali decu u vrtiće, kada ste im nezakonito naplaćivali novac. Vratite to sa svojih privatnih računa, kada ste bili na vlasti, i kada su vaše privatne firme radile sa državom - kaže on.

Predsednik podseća da u januaru sledi povećanje penzija od 14.8 odsto.

- Posle Miloševića bilo je izuzetno teško. Tada je bilo 2.250.000 zaposlenih. 10 godina kasnije smo imali milion i osamsto hiljada. A danas imamo više od 2.300.000. Ovo je lična karta svakoga od nas! Ovo smo radili sve godine. Mi smo u to ulagali, ovim se hvalimo. Kada to imamo, onda možemo da pričamo o svemu ostalom. Zato je potrebna zdrava ekonomija - istakao je Vučić.

I plate i penzije su nam na najvišem nivou u istoriji Srbije, rekao je on.

- Mi smo po glavi stanovnika obezbedili po 2 kilograma soli za svakoga! Šećera još više. I to držimo u rezervi. Šta god da se desi u svetu. Kao što smo obezbedili vojne rezerve, municije imamo dovoljno. I sada je navala. Kao red za voz Soko kada dolaze na proteste u Beograd. Tako je sada navala za naše oruđe i municiju ispred moje kancelarije. Pa ne može tako, moramo o sebi da brinemo prvo. Možete da kupite, ali koliko mi hoćemo - dodaje predsednik.

Rekao je da se mnogo bavi pitanjem Kosova i Metohije, i da se bavi hiljadama drugih stvari, zbog čega su neka pitanja prolazila bez rešavanja.

- Kao to da nismo imali mamografe. Sada ćemo imati i u Babušnici, i u Pirotu. Kao što ide u i Vlasotince, i u Vladičin Han. Pa idemo dalje u Lebane. Da sve naše žene mogu da se pregledaju na vreme i reaguju odmah. Zaštitićemo svaki život. Živ se pojedoh što to nisam primetio ranije. A za one koji kritikuju, da pitam što oni to nisu rešavali ranije. U Užicu ćemo imati dve magnetne rezonance - kaže Vučić.

On dodaje da je izgrađeno 147 bolnica u Srbiji, i da se gradi još.

- Da li sam srećan, pa nisam. Živimo u vreme u kom ne primećujemo druge, u kom se živi brže. I zato ću više da slušam ljude, kada razgovaraju sa mnom. Ići ću na skupove, ali preostalo vreme ću sedeti ispred prodavnice, pričati sa ljudima. Da saznam stvari koje možda nekome malo znače, ali ljudima znače mnogo - rekao je predsednik.

Izbori 17. decembra

Vučić ističe da su ovo odsudni i odlučujući izbori za budućnost Srbije.

- Juče su mi pokazali podatke, da je 86 odsto napada iz opozicije usmereno prema meni. To je negde i normalno, ništa strašno. Na to morate da se naviknete. Postoji razlog zbog čega sam ponosan, zašto je to tako. Ja sam mogao da biram lagodniju poziciju, to je prirodno da čovek radi. Videćete i političare koji ne žele da se zamere bilo kome, ili da prave dogovore čim izađu iz studija. Imate liste političara koje ne napadaju nikada, zato što znaju da sa njima mogu. A ja sam ponosan što sa mnom ne mogu tako lako - kaže on.

Izabrao sam put borbe i trpljenja, rekao je predsednik, komentarišući novi film opozicionih medija o njemu.

- Ja volim da igram šah. A oni su izrabrali da puste film prvi dan kampanje, i tu ne možete da odgovorite. Kažu ja sam lažni šahista. Evo neka se svi skupe iz opozicije, njih 15 da igraju šah protiv mene. Evo, nek imaju pravo i da vrate potez, pobediću ih svih 15. A što se tiče toga da sam neuspešni huligan, hvala im na tome, zamislite da sam uspešan huligan - kaže Vučić.

Predsednik ističe i da je ponosan na to što je imao drugačiji stav od većine svoje generacije.

- Kada su oni išli na proteste, ja sam učio. Pošto mi ništa nisu mogli ovako, oni su ogovarali. I na kraju sam ja bio u pravu, pošto je većina onoga što su zagovarali bilo pogrešno. I dobar deo tih ljudi koji su bili protiv mene danas su u mom timu, odlično rade - kaže on.

Vučić je rekao da je dovoljno da se uporedi ozbilnost Miloša Vučevića i Siniše Malog, sa Marinikom Tepić i Radomira Lazovića.

- Ona je promenila sedam ili osam političkih stranaka. Ovaj drugi ima 45 godina, i dalje je student. Ne može da završi fakultet, jedina mu je želja da dobije studentsku karticu, da dobije popuste za voz i avion, a onda da dobije i penzionersku odmah. Za šta su ti ljudi stručni? Vojislav Mihajlović da bude gradonačelnik? Pa na šta je Beograd ličio devedesetih i početkom dvehiljaditih - zapitao je predsednik.

Dodaje da će se truditi da tokom kampanje ne odgovaraju na isti način na napade.

- Ali zamislite šta bi bilo da na Pinku puste film ovakav, ali o Aleksićevim lopovlucima. Neko je sebi sve dozvolio, a drugima nije ništa. Ja mislim da naš odgovor ne treba da bude takav. Ne mislim da treba da se krijemo, ali ne želim prljavu i brutalnu kampanju. Već da vidimo kako ćemo doći do ovih rezultata, od 1.400 evra 2027. godine - kaže on.

Predsednik ističe da je potpuno svejedno da li glasate za levicu ili desnicu, i da ljudi to moraju da znaju.

- Fer je da su to rekli otvoreno, da će se ujediniti posle izbora da me sruše. Zato su izgubili deo glasova. Da će desnica da se ujedinjuje sa onima što priznaju genocid u Srebrenici. U čemu je razlika između Đilasa i Jovanovića? Nema nikakve razlike - rekao je Vučić.

Nakon što je prikazan film u kom su predstavnici opozicije govorili o njemu, uglavnom koristeći uvrede, predsednik je rekao sledeće:

- Onaj mili i razneženi osmeh mi je najinteresantniji. I šta kažu, budala i ludak koji puno radi. Neka oni nisu obrazovani. To vam je kao i u šahu... Lepo je da čujete budala i ludak, ali lepo je što priznaju da neko radi. I sve ovo pokazuje da nemaju nijedan argument osim mržnje - rekao je predsednik.

On podseća da su tri godine lagali o Jovanjici, i zapitao je šta bi se dešavalo da ovakvi filmovi budu emitovani o predstavnicima opozicije.

- Neka oni nastave, ja ću nastaviti da radim. I moj odgovor na sve će biti da smo sačuvali mir i stabilnost. I da smo sačuvali te ljude kada su protestovali protivzakonito, i kada su zauzimali auto-puteve, upadali u RTS i Skupštinu. Sve smo radili apsolutno demokratskim metodama. Pokazali smo kako se tolerantna vlast odnosi prema manjini u zemlji. I kada govorite o autokratiji, diktaturi i tiraniji, a sve to slobodno izgovarate, to govori o svemu - istakao je Vučić.

Aleksandar Vučić

PRVA

 

"Izjava Grbovića antisrpski i antidržavni stav"

Zbog tužbe Pavla Grbovića protiv funkcionera SNS, i nakon što je pušten deo njegove izjave koja je završila na plakatima, predsednik je rekao sledeće:

- To što su ga stavili u ustašku uniformu je glupo. A to što je rekao o Banjskoj je nedvosmisleno antisrpski i antidržavni stav. I užasan politički stav. I ljudi moraju da znaju ako je to rekao.

Vučić dodaje da on prati detalje, i podvukao je da je Grbović u svojoj izjavi rekao da postoje Kosovo i Srbija, čime je priznao nezavisnost prištinskih insitucija.

- To je čak i gore od toga što je napadao i SPC i svakog Srbina na Kosovu i Metohiji. Ja mislim da je glup napad to što su ga stavljali u ustašku uniformu. Treba ga samo pustiti da govori. Učinili su mu uslugu tim napadima - kaže on.

Vučić kaže da nikada nije krio svoje stavove, i da je zato meta napada.

- Za mene je politika visokomoralna kategorija. Kada kažete politika nije moral, onda ne znam šta radite u politici. Ili kada neko kaže da je neko dobar političar jer može sa svima. Ja neću sa svima. Ja hoću da ostanu ovi rezultati zaposlenosti. Kada odem hoću da ljudi kažu da je to bilo 15 godina najvećeg napretka, mira i stabilnosti. Najvišeg nivoa zaposlenosti, izgrađenih bolnica. To ne možete da pobedite. Da li vam se sviđaju moje odvratne usne, za to je kriva moja majka i priroda koja mi je dala. Otac i majka, a otac mi je Anđelko Vučić, a ne Fahri Musliu, sram vas bilo lažovi jedni - kaže predsednik.

Čim se borite protiv belosvetskih lažova, to znači da nešto dobro radite, i sa čašću i ponosom nosim to mesto.

O Srđanu Milivojeviću

Nakon što je prikazan snimak Srđana Milivojevića, Vučić je rekao da nije on nadležan za ovo pitanje.

- Kažu plate u ambis? A sada su 820 evra. To je mnogo više od 320 evra. Kaže još da treniramo za Zabelu. Toliko o poštovanju političkih protivnika, oni već donose presude. A onda kažu kako donose presudu. Ovo što je rekao "dole tiranin". On ne čita knjige, to je strano telo u njegovoj kući. Svih tih koji bi kao posle drugog rata hteli da odstrane svakoga ko je bolji i uspešniji od njih, tako oni vide budućnost - kaže Vučić.

On dodaje da u BIA i dalje postoji sačuvan razgovor Vojislava Šešelja i njega, na dan ubistva Zorana Đinđića.

- Uvek je zvao kasno popodne. Ali taj dan je zvao oko tri sata, i baš je on rekao, i nije krio šta je govorio, ja neću o tome da govorim. Pitao me da li se radujem. Ja sam rekao: "Kako da se radujem, mrtav je čovek, nemam zbog čega da se radujem". I vidite kakvi su to lažovi. I što ih je manje to više lažu. Sinoć ih je na protestu bilo 700 ljudi u piku - kaže predsednik.

Komentarišući Ponoševe izjave, Vučić je istakao da je to čovek koji je uništio našu armiju.

- Njega nijedan čovek u Vojsci Srbije ne ceni. Jel razumete kada vam jedan Lopandić uđe u takvu partiju, svi ljudi u diplomatiji znaju o čemu je reč. Ja njemu želim da nikada ne propadne u politici, i da ne prođe na ružan način, iako je uradio loše stvari svojoj zemlji. Ja vas neću da mrzim, vama i vašim porodicama želim sve najbolje - kaže on.

Vučić: Predsednik sam da bih se borio protiv vladavine najgorih

Predsednik je rekao da po pitanju interesa Srbije nema nikakvih kompromisa.

- Ja sam predsednik da bi se borio protiv kakistokratije, vladavine najgorih. I ljudi to znaju - kaže Vučić.

On dodaje da bi u slučaju gubitka na izborima postupio džentlmenski, i čestitao političkim protivnicima.

- A zemlju bi urušili neverovatnom brzinom. Nemaju nikakvu politiku ni program. Površni su, nemaju nikakvo znanje. Samo bi išli po televizijama, pretili hapšenima i ubistvima, a zemlja bi nestajala. Baš kao što se to događalo do 2012. godine, kada smo imali najveću stopu ubistava, katančenje fabrika - kaže predsednik.

Vučić je dodao da je izbor rukovodstva jedne zemlje od strateškog značaja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (105)

Loading
Anja

29.10.2023 07:35

Gledaćemo predsednika Srbije koji uvek ima najbolje ideje za Srbiju i njen narod!

Mila

29.10.2023 10:10

@Anja - Predsednik jako retko gostuje uživo na TV jer mu ne da žuta medijska blokada

Sanja

29.10.2023 07:36

Predsednik će iskreno govoriti o trenutnim dešavanjima u Srbiji! Najbolja vlast SNS!

Gaga

29.10.2023 07:37

Danas ćemo saznati sve bitne informacije za građane Srbije.

Ana

29.10.2023 07:38

Jedina osoba je predsednik Srbije koji se svojim radom i trudom bori za našu zemlju! Uvek će naći rešenje za svaki problem, sačuvaće mir i sigurnost Srba na KiM!

Jovana

29.10.2023 07:38

Uvek pratim Vučićevo gostovanje i treba svi da prate da čuju važne teme...

Natasa

29.10.2023 07:40

Aleksandar Vucic svakodnevno opravdava poverenje gradjana koje ima i nastavlja da se zalaze za Srbiju i njen narod

Nana

29.10.2023 07:40

O svim aktuelnostima u nasoj zemlji a i situaciji na KIM, cucemo upravo od Vučića

Nana

29.10.2023 07:41

Svako obracanje sa paznjom ispratim, jer Vučić uvek ima da kaze nesto važno

Natasa

29.10.2023 07:41

Aleksandar Vucic je neko ko svakodnevno pokazuje svoju odgovornost i pozrtvovanost za Srbiju i njen narod i njihovo dobro

Nikoleta

29.10.2023 07:41

Pratim i uvek gledam gostovanja Vučićeva jer to mnogo znači svima da čujemo aktuelne teme u Srbiji...

Ana

29.10.2023 07:42

Čekamo da gledamo i slušamo našeg Predsednika Srbije

Nana

29.10.2023 07:42

Uvek iskren i otvoren prema svojim gradjanima, i spreman da odgovori na svako pitanje. Pratimo obracanje Vučića

Mila

29.10.2023 07:43

Jedini lider koji ništa ne krije od svog naroda. Vredi poslušati.

Nana

29.10.2023 07:43

Svako obracanje Vučića pratimo porodcino, jer Vučić u svakom svom obracanju ima nesto novo da kaze

Olja

29.10.2023 07:44

Uvek najbitnije informacije, Vučić iznosi za svoj narod.

Nana

29.10.2023 07:44

Iako ima puno obaveza i sastanaka, Vučić uvek izdvoji vreme da se obrati svojim gradjanima i obavesti ih o svim aktuelnostima.

Lana

29.10.2023 07:44

Aktuelne teme direktno od Vučića na Prvoj

Joka

29.10.2023 07:44

Pratimo obracanje Vucica koji nas obavestava iskreno o svim trenutnim temama u Srbiji.

Tijana93

29.10.2023 07:46

Obavezno ću ispratiti ovo gostovanje Vučića.

Paja

29.10.2023 07:46

Na Prvoj gledamo Vučića sa najnovijim vestima i aktuelnim dešavanjima u Srbiji

Tijana93

29.10.2023 07:46

Vučić ništa ne krije od naroda. To izuzetno cenim.

Tanja

29.10.2023 07:47

Uz jutarnju kafu ,nedeljom na Prvoj slušamo Vučića.

Tijana93

29.10.2023 07:47

Vučić želi da obavesti narod o svim aktuelnim dešavanjima u zemlji.

Ceca

29.10.2023 07:49

Svi ćemo da ispratimo emisiju kako bismo pružili podršku predsedniku

Lana

29.10.2023 07:49

Vučić o izborima i nastavku pritisaka na našu zemlju,na Prvoj u 10h.

Tijana93

29.10.2023 07:50

Vučić je maksimalno iskren, zato i ima toliku podršku naroda.

Sanja

29.10.2023 07:50

Uz emisiju jutro smo kako bismo čuli nove aktuelnosti u državi

Saška

29.10.2023 07:51

Vučić nas uvek obavesti o najbitnijim dešavanjima u našoj državi

Lana

29.10.2023 07:51

Važne teme , pritisci i ko rivari i radi protiv Srbije.U 10 h slušamo Vučića

Aleksandra

29.10.2023 07:52

Uz Vučića smo kako bismo saznali sve bitne stvari koje su se dešavale u proteklom periodu, i koje će se dešavati

Tanja

29.10.2023 07:54

Ko i sa kim se udružuje da zaustavi napredak naše Srbije,ko traži sankcije i kocje spreman sa Kurtiju proda deo teritorije na KiM, sve o tome na Prvoj iz prve ruke i prvog čoveka , naš Predsednik Srbije A.Vučić.

Natasa

29.10.2023 07:55

Aleksandar Vucic je neko ko se zalaze za Srbiju njen narod i njihovu sigurnost i bezbednost

Natasa

29.10.2023 07:56

Aleksandar Vucic nastavlja da se zalaze za dalji razvoj i napredak Srbije i njenog naroda i njihovu buducnost

Miro Đ

29.10.2023 07:57

Ovo će biti prilika da se gađani upoznaju o svim dešavanjima u Srbiji i svetu protekle sedmice kao i o planovima Srbije u narednom periodu.

Natasa

29.10.2023 07:57

Samo od Aleksandra Vucica mozemo cuti sve potrebne informacije iz prve ruke

Natasa

29.10.2023 07:59

Samo Aleksandar Vucic je neko ko ce reci situaciju u drzavi kakva jeste i koji se zalaze za dobro nase drzave i naseg naroda

Natasa

29.10.2023 07:59

Samo sa Aleksandrom Vucicem mozemo ici napred u jos bolju sigurniju i stabilniju buducnost

Veso S

29.10.2023 08:00

Ovo je dokaz da Vučić ništa ne krije od svojih građana i oni to znaju da cene.

Natasa

29.10.2023 08:00

Zajednickim snagama ujedinjeni sa Aleksandrom Vucicem mozemo pobediti svaku prepreku koja naidje jer zajedno smo najjaci

Aneta

29.10.2023 08:02

Kao i uvek, najnovije informacije i teme vezane za našu zemlju. Vredi pogledati.

Natasa

29.10.2023 08:02

Srbija ce nastaviti sigurnim koracima da ide napred uzlaznom putanjom zajedno sa Aleksandrom Vucicem i njegovim trudom i radom

Jeka

29.10.2023 08:03

Vucic je uvek tu da obavesti javnost o najnovijim desavanjima u zemlji

Natasa

29.10.2023 08:04

Srbija ce nastaviti da podrzava prave vrednosti Aleksandra Vucica i njegovu politiku koja se pokazala kao najbolja za nasu drzavu i njen narod

Jeka

29.10.2023 08:05

Vucic pokazuje spremnost da iskreno obavesti nas narod o svim aktuelnim desavanjima

Jeka

29.10.2023 08:06

Vucic, kao i uvek je tu za svoje gradjane da isnese svaku vaznu informaciju.

Misterijanemoguca

29.10.2023 08:09

Vučić gost na Prvoj televiziji u 10 časova deli sa građanima bitne informacije.

Jeka

29.10.2023 08:09

O svim aktuelnim temama, kako u zemlji, tako u regionu, Vucic obavestava javnost uvek na vreme.

Jeka

29.10.2023 08:11

Nasa zemlja ima odgovornog drzavnika, koji iskazuje spremnost da gradjane obavesti o svim politickim koracima.

Anika

29.10.2023 08:12

Gledaću Vučića u 10h. Očekujem zanimljiv razgovor.

Jeka

29.10.2023 08:13

Vucic je politicar koji pozrtvovano radi svij posao, zato o svakom vaznom koraku obavestava svoje gradjane

Jeka

29.10.2023 08:15

O svakoj vaznoj temi Vucic pokazuje spremnost da govori i podeli sa gradjanima Srbije

Bojan

29.10.2023 08:15

Sa velikim poštovanjem i poverenjem slušamo samo proverene informacije kada se obraća Vučić!!!

Rada

29.10.2023 08:17

Uvek s nestrpljenjem cekam da čujem šta će Vučić reći o aktuelnostima.

Jeka

29.10.2023 08:17

Vucic je veoma odgovoran politicar, koji je uvek tu za svoje gradjane da ih blagovremeno obavesti o desavanjima na politickoj sceni

Draga

29.10.2023 08:19

Emisija koju treba pogledati i cuti sve vazne informacije.

Danka

29.10.2023 08:19

Грађани Србије засужују да чују истину о нама!

Nataša

29.10.2023 08:20

Niko pre nije izlazio pred narod sa istinom kao što Vučić danas izlazi

Mila

29.10.2023 08:21

Vucic uvek o svim vaznim temama obavesti gradjane.

Tomica

29.10.2023 08:21

Sa Vučićem narod zna istinu i uvek će da zna istinu i Vučić se zalaže za državu na najbolji način

Luka

29.10.2023 08:22

Ovakvi televizijski nastupi pružaju priliku političkim liderima da komuniciraju sa javnošću i iznose svoje stavove o ključnim pitanjima.

Vidoje

29.10.2023 08:22

Samo Srbija sa Vučićem će uvek da bude bolja država i narod će uvek da podrži takvu politiku i narod će uvek da prati svako Vučićevo obraćanje

Zorana

29.10.2023 08:23

Samo Vučić izlazi pred narod sa realnim rezultatima truda i rada koji vode državu ka napretku i jačanju

Jeka

29.10.2023 08:23

Zalaganje i trud Vucica u svom poslu su ogromni i pored brojnih obaveza, on je uvek tu za javnost.

Ogi

29.10.2023 08:24

Pojava predsednika u emisiji "Jutro" će privući pažnju gledalaca i biće prilika da iznese svoje stavove o pitanjima koja su trenutno relevantna za društvo i politiku u Srbiji.

Vladimir

29.10.2023 08:24

Vučić pokazuje ogromnu odgovornost prema narodu i uvek će da izađe pred narod sa istinom

Koki

29.10.2023 08:24

Ovakvi televizijski intervjui služe kao sredstvo za informisanje javnosti o aktivnostima i stavovima političkih lidera.

Maki

29.10.2023 08:24

Vučić uvek narodu kaže tačno šta se dešava, nikad ne ulepšava stvari nego direktno i jasno predoči šta možemo da očekujemo zato ga narod i voli.

Radivoje

29.10.2023 08:25

Srbija je danas bolja država sa Vučićem na čelu i ide ka još većim uspesima i narod će uvek da glasa za takvu politiku koja je uvek uz narod

Jeka

29.10.2023 08:25

Vucic uvek iskreno govori o svakoj vaznoj temi u zemlji, i uvek na vreme sve podeli sa gradjanima nase zemlje

MIKA

29.10.2023 08:26

Budimo ukljucenina TVPrva i saznajmo najnovije informacije koje sve treba da interesuju.

Aca

29.10.2023 08:26

Predsednik Aleksandar Vučić ima priliku da u javnim nastupima pruži informacije i perspektive o ključnim temama, poput ekonomije, bezbednosti, zdravstva i drugih oblasti koje utiču na društvo.

Staniša

29.10.2023 08:26

Srbija je uvek na prvom mestu za Vučića koji je uvek uz narod i državu

Joka

29.10.2023 08:26

Očekujem se da će tokom emisije "Jutro" podeliti svoje viđenje i planove za rešavanje aktuelnih izazova i unapređenje situacije u zemlji.

Dobrosava

29.10.2023 08:26

Srbija je bolja i uspešnija država i Vučić iza sebe ostavlja realne rezultate uspeha koje će narod uvek da glasa i podrži

Bubi

29.10.2023 08:27

Svi u 10h da odgledamo emisiju Jutro i čujemo jer će Vučić iskreno i otvoreno govoriti o svim aktuelnostima!

Kaća

29.10.2023 08:27

Takvi intervjui su prilika da građani bolje razumeju politiku i napore lidera u vođenju zemlje.

Natasa

29.10.2023 08:27

Srbija ce nastaviti da ide napred uzlaznom putanjom zajedno sa Aleksandrom Vucicem i njegovim zalaganjem i upornoscu

Lazar

29.10.2023 08:27

Srbija sa Vučićem je bolja država i narod će uvek da prati sva Vučićeva obraćanja na kojima iznosi istinu o stvarnoj situaciji u državi

Zdravko

29.10.2023 08:28

Srbija je na putu ka napretku sa Vučićemm i svakim svojim obraćanjem Vučić iznosi istinu i narod to ceni i podržava

MIKA

29.10.2023 08:28

Pozivamo sve da se ukljuce u program Prva u 10 casova da bi bili informisani sa najnovijim podatcima od predsednika.

Natasa

29.10.2023 08:28

Srbija nastavlja sigurnim koracima da ide napred uzlaznom putanjom zajedno sa Aleksandrom Vucicem koji se zalaze za Srbiju i njen narod

Sara

29.10.2023 08:29

Još jedno od važnijih Vucicevih gostovanja i obraćanja naciji

Dragana

29.10.2023 08:29

Najavljeni intervju predsednika Vučića u emisiji "Jutro" takođe može poslužiti kao platforma za postavljanje pitanja i izazova koje građani žele da čuju od svog lidera.

Nita

29.10.2023 08:29

U poslednje vreme bilo je mnogo dešavanja, pa samim tim i mnogo tema o kojima će predsednik Vučić pričati. Dobro je čuti obraćanje, jer tako možemo saznati sve aktuelnosti.

Natasa

29.10.2023 08:30

Aleksandar Vucic nastavlja da se zalaze za dalji razvoj i napredak Srbije i njenog naroda

Tamara

29.10.2023 08:30

Čekam ovu emisiju od 10h, volim da sam u toku dešavanja i da slušam predsednika Aleksandara Vučića.

Ivana

29.10.2023 08:30

Očekujem da će se tokom intervjua raspravljati o pitanjima koja su na dnevnom redu, a to može uključivati političke događaje, ekonomske planove, ili socijalna pitanja.

Sanja

29.10.2023 08:30

Dosta toga se izdešavalo u prethodnom periodu inod Vučića najtačnije informacije po osnovu tih dešavanja možemo da dobijemo

Tara

29.10.2023 08:31

Prisustvo predsednika u takvim emisijama obično ima širu društvenu i političku svrhu, jer omogućava dijalog i razmenu informacija sa građanima.

Natasa

29.10.2023 08:31

Srbija ce nastaviti put napredka razvoja i unapredjenja zahvaljujici Aleksandru Vucicu njegovoj upornosti zalaganju i trudu

Milan

29.10.2023 08:31

Pratim Vucicevo gostovanje na Prvoj, baš me interesuje šta ima da kaže po pitanju svih dešavanja u našoj zemlji

Natasa

29.10.2023 08:32

Aleksandar Vucic svakodnevno pokazuje svoju odgovornost pozrtvovanost i zalaganje za Srbiju njen narod i njihov dalji napredak

Milan

29.10.2023 08:32

Svi smo uz male ekrane u 10h i pratimo Vučića

Jasna

29.10.2023 08:32

Građani imaju priliku čuti odgovore na pitanja koja ih zanimaju, a novinari mogu postavljati kritička pitanja i tražiti jasne odgovore od političara.

Radovan

29.10.2023 08:33

Nikada ne propuštam ni jedno gostovanje predsednika Aleksandara Vučića. Tako da ću i ovo ispratiti.