Glasačka kutija
Foto: Alo/Alo! / V. Marković

- Masovno će obarati biračka mesta, podnosiće na stotine prigovora kako bi opstruirali izborni proces. Uveče će, pošto izborni proces neće moći da se sprovede normalno, reći da su pokradeni – istakao je on i dodao da opozicija danima obmanjuje javnost o fantomskim biračima.

- Ne postoje fantomski birači – poručio je Đukanović gostujući na RTV Kragujevac i istakao „da se opozicija sprema da u nedelju unapred proglasi pobedu i da pozovu narod na ulicu“.

Vladimir Đukanović

Alo

 

- Jasno im je da ne postoji mogućnost da urade nešto na izborima. Ubedljivo ćemo ih pobediti, jedini način da se domognu vlasti jeste da izazovu haos. Njih izbori ne zanimaju.  Te ljude ni kampanja nije zanimala. Ovo što se radi je van svake pameti i potpuno je neverovatno – zaključio je poslanik.

Đukanović je i pre nekoliko dana na svom nalogu na društvenoj mreži „X“ (nekadašnji Tviter) ogglasio povodom odluke liste „Srbija protiv nasilja“ da završni skup završi šetnjom do RIK-a, što su sinoć i uradili.

„Idu da vrše pritisak. Ovo je nečuveno. Ovo se nikada nije događalo. Tačno hoće da obesmisle izborni proces, jer su svesni da su pukli i sada pokušavaju da izvrše delegitimizaciju izbora. Namerno izazivaju haos“, poručio je on na svom nalogu na društvenoj mreži „X“ (nekadašnji Tviter).

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Vladimir Đukanović “U RINGU” Najviše me pogodi kad mi kažu da sam lopov! Celu emisiju “U RINGU” sa Vladimirom Đukanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu! #alo #alonovine #alodnevnenovine #uringu #fypシ #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading