Severina plače
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

 

Hrvatska pevačica Severina Vučković nastupala je za doček u Kotoru pred više hiljada ljudi, a ono što je izrekla s bine izazvalo je pravu buru na društvenim mrežama.

Nakon što je sat otkucao ponoć, ona se obratila publici.

- Želim da vam cela godina prođe u znaku ljubavi i sreće, čuvajte se i volite i ne dajte Crnu Goru - izgovorila je Severina i snimak objavila na društvenoj mreži Instagram, koji je nazvala "Crna Gora u srcu".

"E, šta smo dočekali, da Severina brani Crnu Goru od Srba", "Smešna i dvolična, ima dete sa Srbinom, drugi muž joj je Srbin, karijeru joj napravili Srbi, pesme joj pisali... ", "Mozga bez", "A kome biste je dali?", "A ko nam je uzima?", "Kome?",  samo su neki od komentara izrevoltiranih korisnika ove mreže.

Podsetimo, Severina je šokirala javnost i kad je u julu 2023. godine nastupala na proslavi povodom 210 godina od rođenja Petra Drugog Petrovića Njegoša. Tada je, naime, bila predstavljena grafička mapa ”Oreol mikrokozma” . U ovom performansu učestvovao je i crnogorski glumac, koji je recitao stihove, dok je Vučkovićeva zavodljivo plesala. Javnost je tada ostala zgrožena prizorom, te su mnogi komentarisali da se na ovakav način skrnavi Njegošev lik i delo.

Severina je, inače, u jednoj emisiji pre nekoliko godina najpre tvrdila da je u Srebrenici počinjen genocid, a kasnije se od te izjave "prala". Međutim, svoje mišljenje je jasno iznela kada je dogovarala saradnju sa televizijom "Una" koja je u vlasništvu Igora Dodika, sina Milorada Dodika. Pevačica je saradnju odbila i navela razlog:

- Ne želim da učestvujem u projektu koji ima veze sa Dodikom, osobom koja vređa žene na najgori način i koji ne priznaje da je u Srebrenici počinjen genocid - rekla je Severina za hrvatski "Večernji list" i dodala da je bila zainteresovana da na pomenutoj televiziji pokrene svoj šou sve dok nije saznala ko je njen suvlasnik.

Podetimo, hrvatska pevačica je pre izvesnog vremena sramno napala i poglavara SPC patrijarha Porfirija. Njega je na prostački način optužila da sarađuje sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading