Vlado Đajić
Foto: Alo/Aloonline.ba

U politici se retko susrećemo s pojedincima koji su svoju karijeru izgradili na medicinskim poljima. Međutim, dr Vlado Đajić nije samo doktor neurologije i direktor UKC RS, već i ključna figura u jednoj od najvećih partija u BiH, a kako je kazao za Aloonline.ba, u politiku je „uvučen“.

Đajić je podelio svoje iskustvo „otimanja“ sa predsednikom Republike Srpske, Miloradom Dodikom, kako bi sprečio postavljanje na mesto direktora Univerzitetskog kliničkog centra (UKC). Tvrdi da se i dalje oseća kao doktor, a političko delovanje doživljava kao svojevrsnu žrtvu.

– Ja se i danas osećam kao doktor, ovo je moja trenutna situacija u koju sam nekako uvučen. Otimao sam se sa predsednikom Dodikom da ne budem direktor UKC-a RS, otimao se da ne budem na listi, otimao da ne budem predsednik GrO SNSD Banjaluka. Žrtva sam svega ovoga, a prije toga bio sam najsrećniji i gledao sam ljude drugačije, a sad sam vidio tu surovost koju politika nosi – navodi Đajić, ukazujući na promene u svom pogledu na svet koje su proizašle iz političkih izazova.

Ceo intervju pročitajte na Aloonline.ba

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading