Aleksandar jovanovic Cuta
Foto: Alo/Alo/Masanori Jošida

- Bilo bi pravo čudo kada bi oni uradili nešto pametno i ponašali se normalno kako dolikuje predstavnicima građana. Izbori su bili regularni sprovedeni po njihovim zakonima, dopunjavani po njihovim željama, održani na njihov zahtev u terminu kada su oni hteli, a u organima za sprovođenje izbora (RIK, GIK, birački odbori) oni su imali većinu – istakao je on i dodao:

-  To što im se ne dopadaju rezultati nije ništa novo. Novo je što se uopšte više ne stide podrške spolja koju dobijaju od mrzitelja Srbije.

Podsetimo, konstitutivna sednica Narodne skupštine biće održana 6. februara, a dok predsednik Srbije Aleksandar Vučić radi punom parom za bolji život građana ove zemlje, Đilasovci ne smiruju svoje fabrikovane tenzije kojima je jedini cilj rušenje ustavnog poretka u Srbiji.

Kako su najavili preko svojih medija, oni će učiniti sve da opstruišu rad najvažnijeg političkog tela u Srbiji - Skupštine.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Moja žena nije srećna: Husein Memić u Zakuvavanju 🧑‍🍳 Celu emisiju možete pogledati na našem YouTube kanalu ▶️ #huseinmemic #zakuvavanje #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #viraltiktok #fyp #fyp ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading