Siniša Mali
Foto: Alo/Printscreen/Instagram

- To dovoljno govori o njima. Oni su sami tražili izbore i bili sigurni u svoju pobedu. Kada se to pokazalo da nije baš tako, jer nije Dragan Đilas došao na vlast, a namera im je da uđu u kasu koja sad ima para, krenulo je rušenje grada. Molili su i klečali ispred evroparlamentaraca da ih dovedu na vlast. Ružne slike su poslate iz naše zemlje. Kada su sada ponovo dobili priliku za beogradske izbore onda govore da to nije dobar datum. Iako su lagali o uslovima izbora, sad im ti to ne odgovora. Oni nemaju ni program ni politiku. Žele samo da im Dragan Đilas dođe na vlast. Videćemo šta će građani reći. Mi vremena za gubljenje nemamo - kaže Mali.

- Videli smo kako je izgledao grad za vreme Dragana Đilasa. Mi ćemo izaći sa konkretno politikom. Ako misle da će neko drugi da ih dovede na vlast, varaju se, odlučiće građani.

Gostujući u emisiji „Jutro“ na TV Prva, potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali komentarisao je najavljene nove izbore u Beogradu i istakao da će izbora biti, što je bio zahtev opozicije, ali da građani Srbije žele rezultate i program, a ne samo reči mržnje upućene predsedniku Aleksandru Vučiću.
 
- Sada opozicija ima još jednu priliku, mi opet izlazimo sa konkretnim programima,  pričaćemo o konkretnim problemima građana i kako ih rešavati. Opozicija nema program, niti politiku, samo žele da Dragan Đilas dođe na vlast uprkos većinskoj volji građana Beograda. U pitanju su samo njihovi interesi - rekao je Mali.
 
On je poručio da nema vremena za gubljenje, te da će se izbori održati u zakonskom roku, ali da ne smeju da se odlože niti uspore planirane investicije, jer Srbija do decembra 2026. mora biti spremna za EKSPO 2027.
 
- Nemamo vremena za bavljenje interesima opozicije i time kako da Đilas ponovo zasedne u fotelju. Građani Beograda su imali priliku da kažu svoje 17. decembra i imaće ponovo - rekao je potpredsednik Vlade.

On je poručio da su to verovatno najvažniji izbori u skorašnjoj istoriji imajući u vidu da će građani Beograda donositi odluku u kom smeru vide dalji razvoj grada ali i zemlje.
 
- Važno je da pokažemo jedinstvo, slogu, ne bismo mogli da ostvarujemo rezultate kada ne bi bilo komunikacije između grada i republike - rekao je Mali i naglasio važnost vertikalne integrisanosti, saradnje i zajedništva između Beograda i Republike kako bismo išli napred

On je izrazio uverenje da će SNS na najavljenim izborima ostvariti i bolji rezultat nego na prošlim.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se okupljenima u prepunoj Hali "Šumice" i tom prilikom istakao da "narod hoće one koji će da se bore za Beograd" #alo #alodnevnenovine #predsedniksrbije #aleksandarvucic #beograd #srbija #fypシ #fypシ゚viral ♬ The Winner Takes It All (Piano Instrumental) - Piano Queen

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading