Savo Manojlović
Foto: Stock/E-stock

Spolja gladac, a iznutra jadac... Savo Manojlović, lider pokreta Kreni/Promeni, voli kad mu žene po mrežama pišu da je lep i, posebno, ako neka još doda "zaljubljena sam u tebe, primeti me...", međutim, iza ove vešto građene fasade ljubaznog momka krije se nešto sasvim drugo...

Manojlović je odnedavno i zvanično prešao u politiku (kojom se bavio i pre toga, naravno), pa uz sve drugo pokušava i da politički naplati imidž koji je dugo gradio. Podsetimo, negde u jeku tzv. ekoloških protesta, koje je on vodio pre dve godine, Savo je postao popularan na društvenim mrežama, pa je tako, kako su mediji pisali, dobio veliki broj poruka pripadnica lepšeg pola. Zvuči neverovatno, ali je istina da je on svaki tvit u kojem ga je neka žena pohvalila retvitovao, za šta mu je svakako trebalo dosta vremena. Lepo, nema šta, međutim, i očigledno fejk i smišljeno kao strategija da se dodvori nekim budućim biračima.

Sve se ovo potvrdilo pre nekoliko meseci, kada je Savo Manojlović pokazao pravo lice i kako, u stvari, tretira žene. Bilo je to, podsetićemo vas, u vreme onog famoznog štrajka glađu Marinike Tepić, jedne od najbližih saradnica Dragana Đilasa, i još dve njene koleginice iz Stranke slobode i pravde. Šta je taj štrajk bio, kako je vođen i slično, sad više nije ni važno, pošto se završio neslavno (kako je i počeo), ali ako je od njega bilo neke koristi, to je da je Manojloviću pala maska, pa ga je na kraju upravo Marinika Tepić optužila da ispoljava mizoginiju i mrzi žene (iako su bili na istoj strani političkog spektra, dakle protiv Aleksandra Vučića i vlasti).

- Bila sam jako razočarana i ljuta nakon izjava Manojlovića o našem štrajku. Napao je nas tri žene i bila sam zatečena, nisam očekivala od jednog mladog i obrazovanog čoveka da daje izjave na nivou mizoginije! To je bila sramotna izjava! Naljutila sam se i razočarala i zato sam odgovorila na taj sramotan stav - kazala je Tepićeva.

Ova priča dobila je još jedno poglavlje pre desetak dana, kada su u "Utisku nedelje" zajedno gostovali Savo Manojlović i Marinikin stranački kolega Borko Stefanović. Tada je Stefanović ponovio lideru Kreni/promeni da je uvredio žene koje su štrajkovale glađu, a njihova kasnija polemika otkrila je da Savo, osim što mrzi žene, mrzi i istinu, pošto je bezočno slagao pred širokim TV auditorijumom da nije rekao to što svi znaju da je rekao i o čemu postoje i dokazi iz mnogobrojnih medija, i pozicionih i opozicionih.

Borko Stefanović prvo mu je spočitao odluku da baš sada, pred junske izbore, uđe u politiku, umesto još u decembru prošle godine, a onda mu predložio i ponudio da se izvini ženama iz Stranke slobode i pravde.

- Poštujem vašu odluku da uđete u politiku, ali je trebalo da uđete u decembru da ste imali u potpunosti časne namere! A sad bi bio red da se izvinite Mariniki Tepić i našim poslanicama za koje ste rekli da ih je Đilas gurnuo u štrajk glađu dok on sedi u skupštinskoj fotelji i uživa u skupštinskom imunitetu i mandatu - rekao je Stefanović.

Od izvinjenja, očekivano, nije bilo ništa. Videli smo kraću tuc-muc epizodu Sava Manojlovića, videli smo i kako je slagao da, u stvari, nije on to baš tako rekao, zbog čega je čak i voditeljki Olji Bećković bilo vidno neprijatno. Sve smo videli, samo izvinjenje nismo. Reč je, dakle, o čoveku koji, uz sve drugo, a ima toga tušta i tma, nije spreman čak ni da stane iza svojih reči, ma kakve one bile. Pa ako je pogrešio, da kaže jesam, evo izvinite, nisam tako mislio.

Ovako napisano to za svakog od nas deluje negativno, ali za način na koji Savo Manojlović i njegovi mentori shvataju politiku, takve osobine su očito poželjne. Samo je pitanje, ako nekad i dođe na neku vlast, kako ćemo mu verovati za bilo šta što izgovori. Mislite o tome!

Rokfeler nikoga ne finansira za džabe i bez nekog razloga!

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući lidera pokreta "Kreni promeni", rekao je da Rokfeleri ne plaćaju nikoga za džabe i bez razloga.

Vulin je istakao da se, baš po uzoru na američko zakonodavstvo i pravosuđe, zalaže da se i u Srbiji donese zakon o stranim agentima, pa da vidimo koje nevladine organizacije i pojedinci primaju ogromne svote novca iz inostranstva, a posebno da utvrdimo razloge zašto primaju novac.

Komentarišući to da se Savo Manojlović pohvalio da je projekat CIA, Vulin je istakao da je činjenica da Manojlović prima ogromne sume novca od Rokfeler fondacije koja je veoma bliska CIA.

- CIA i Rokfeler fondacija jesu bliske, a ta fondacija finansira Sava Manojlovića. Ja se zato zalažem da se donese zakon o stranim agentima. Kaže Sava Manojlović - meni je Rokfeler uplatio 60.000 dolara. Dobro, legitimno, ali moraš da kažeš i navedeš da ti je to uplatio Rokfeler kako bi pobedio na izborima. Sve je u redu, ali da znamo da je to tako. Rokfeler ne plaća nikome ništa za džabe i nikome ništa bez razloga - poručio je Vulin.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (26)

Loading
Aca

16.05.2024 07:26

Prljava kampanja se vodi non stop svakog dana

Ruska bokerica

16.05.2024 07:28

Šta Savo Manojlović nevoli žene dal je prešao na drugu stranu.

Ruska bokerica

16.05.2024 07:29

Sava Manojlović je licimer poštuje žene samo kada su izbori.

Ruska bokerica

16.05.2024 07:32

Kada prođu izbori Savo Manojlović vređa žene naš slabiji i nežniji pol i naziva ih svakakvim pogrdnim imenima.

Ruska bokerica

16.05.2024 07:34

Dobro Savo Manojlović nije pogrešio ništa što je rekao za Mariniku Tepić svr je na mestu za ovu zlo zla ženu današnjice.

Ruska bokerica

16.05.2024 07:36

Savo Manojlović je dugo krio svoje pravi lice ali pre nekog vremena pokazao ga je pravo lice i kako, u stvari, tretira žene vređajuci ih.

Ruska bokerica

16.05.2024 07:38

Savo Manojlović ustvari mrzi žene ali pokušava da to javno neispoljava.

Dragan J

16.05.2024 07:38

Savo samo voli vlast i na sve načine pokušava da se dočepa vlasti.

Ruska bokerica

16.05.2024 07:41

Svaki normalan čovek postuje naš slabiji pol žene ali Savo Manojlović to radi po principu samo kada mi dame žene trebaju.

Ruska bokerica

16.05.2024 07:41

Svaki normalan čovek postuje naš slabiji pol žene ali Savo Manojlović to radi po principu samo kada mi dame žene trebaju.

Mika

16.05.2024 07:43

Savo je u više navrata pokazao celoj Srbiji da misli samo na sebe i voli samo sebe.

Lela

16.05.2024 07:47

Sava je veliki mrzitelj žena i to svi znamo.

Jovana

16.05.2024 07:47

Savo je projekat, samo kod nas projekti takve vrste se slabo primaju i ne uspevaju.

Tamara

16.05.2024 07:50

Ovaj čovek je dno dna šta drugo da se kaže

Mika

16.05.2024 07:50

Osobe kao što je Savo ne mogu nikog da vole,samožive.

LELA

16.05.2024 07:54

Manoojlović ološ od čoveka nije dostojan da se bavi politikom

Panta

16.05.2024 08:00

Bolje da je ostao lep kod svoje kuće, da se nije hvatao onoga što mu ne ide!

Mika

16.05.2024 08:02

Sada smo sigurni da opozicija ne može da bude na vlasti,nemaju ljude koji bi mogli da vode državu.

Mika

16.05.2024 08:04

Prvo ste zajedno rušili vlast a sada to pokušavate posebno.

Mika

16.05.2024 08:09

Sada Marinika glumi žrtvu,nećemo pasti na njene fore.

Nena

16.05.2024 08:11

Savo sve radi iz koristi naravno kao i sva opozicija!

Nena

16.05.2024 08:12

Briga i Sava i opoziciju za narod ,samo korist gledaju .

Mika

16.05.2024 08:12

Savo je čovek koji gleda samo sebe svoj interes,a ni Marinika nije ništa bolja.

Nena

16.05.2024 08:13

Savo je opasan ,ne voli on nikoga samo gleda korist.