SNS niš
Foto: Alo/Foto: Alo!

Izborna lista "Aleksandar Vučić – Niš sutra" održava danas završni predizborni skup.

Građanima se obratio predsednik SDPS-a Rasim Ljajić.

- Dragi prijatelji, Niš je tri dana pre izbora pobedio. Svaka vam čast i veliko hvala za to što ste došli. Ostalo je samo da u nedelju verifikujemo i stavimo pečat na pobedu u Nišu i celoj Srbiji - istakao je Ljajić.

- Pratio sam izborne kampanje i čuo sam jedinu primedbu koju imaju na našu listu. Kažu "oni se bave samo visokom politikom, a uopšte se ne bave pitanjima bitnim za Niš". Oni su bili mnogo glasni ali smo mi bili mnogo korisniji i za Srbiju i za svakog građanina ove zemlje - dodao je on.

Ljajić kaže da je nezaposlenost u Nišu je bila ogromna, ali danas, 2024. ta nezaposlenost je prepolovljena u odnosu na 2012. godinu.

- Nekad je bilo 14, danas je 28 motela u Nišu. Broj turista je utrostručen. To je realna politika koja čini veći standard svakome u zemlji, ali u gradu Nišu. Ako ima bilo kakve dileme za onoga van ove sale, samo pogledajte ko je šta uradio za vas, za vašu zemlju, za vašu zajednicu i ko više može da uradi u budućnosti. Svi veći projekti su finansirani sredstvima iz budžeta Vlade Republike Srbije - zaključio je Rasim Ljajić.

Celo obraćanje u Nišu možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading