Aleksandar Vučić – Niš sutra
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Izborna lista "Aleksandar Vučić – Niš sutra" održava danas završni predizborni skup

Građanima se obratio Milan Krkobabić, ministar za brigu o selu i predsednik PUPS– Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije – Solidarnost i pravda.

- Poštovani prijatelji, a ne "dame i gospodo", "drugarice i drugovi", kažem "poštovani prijatelji" jer mi jesmo i ostaćemo prijatelji! Kažu ljudi "što južnije to tužnije", a ja kažem "naravno, veoma tužno - ali za našu opoziciju drugog juna" - rekao je Krkobabić.

- Što južnije to je veselije, to je iskrenije i to je lepše - poručio je Krkobabić nakon čega je usledilo skandiranje "Aco Srbine".

- Poštovani prijatelji, žao mi je da vas prekinem. Veoma često mi, Srbi, imamo kratko pamćenje i brzo zaboravljanje. I najčešće za sve što je urađeno imamo običaj da kažemo da se podrazumeva. Zaboravili smo da smo nekad jedva prolazili kroz Grdeličku klisuru. Ja kažem - ne podrazumeva se. Kažemo, do "Čačka se ide za sat vremena, imamo Kliničke centre u Nišu, ja kažem - ne podrazumeva se! Kažu mi da penzije prate plate i da nikad nisu bilu veće i kažu - podrazumeva se. Ja kažem - ne podrazumeva se. Sećate se kad je pre 30 godina jedna penzija bila dovoljna da se kupi kutija čaja, i to ko je bio brz. Kažu mi da je Srbija zemlja koja danas uživa veliki ugled i koja ima prestiž. Kažu podrazumeva se, ja kažem - ne podrazumeva se! - saopštio je Krkobabić.

- Video sam kad je predsednik Vučić sasuo istinu u lice svima onima kojima istina ne odgovara. Bio je to hrabar potez našeg predsednika. Svi mi smo gledali taj govor i ubeđeni smo da svi koji su hteli da porastu - porasli su. Svi koji su hteli da postanu hrabriji, postali su hrabri. Tog dana Srbija je podigla glavu i neće je saginjati - naglasio je Krkobabić.

Celo obraćanje u Nišu možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading