Dejan Ristić
Foto: Alo/Foto: Goran Zlatković

 Ambasadori su ministru čestitali imenovanje za ministra informisanja i telekomunikacija i poželeli mu uspešno obavljanje te odgovorne dužnosti.

Ministar i ambasadori sa zadovoljstvom su konstatovali da saradnja naših zemalja u oblasti javnog informisanja i telekomunikacija nastavlja da se ubrzano razvija.

Posebno je ukazano na mogućnosti dodatnog unapređenja saradnje u oblasti telekomunikacija i primene veštačke inteligencije kako bi bili postignuti još impresivniji rezultati.

Ristić je uvažene sagovornike upoznao sa izuzetnim rezultatima koje Republika Srbija ostvaruje u oblasti telekomunikacija i primene veštačke inteligencije, posebno apostrofirajući nekoliko strateških projekata čija je realizacija uveliko u toku.

Takođe, Ristić je sagovornike obavestio i o intenzivnim aktivnostima čiju je realizaciju iniciralo Ministarstvo koje za cilj imaju dalje unapređenje i razvoj u sektoru javnog informisanja.

Sagovornici su iskazali obostranu spremnost i odlučnost da dalje unapređuju saradnju naših zemalja u oblasti javnog informisanja i telekomunikacija.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading