Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Međutim, iz dobro informisanih izvora saznajemo da je Kokanović sklon još većim marifetlucima. 

Naime, osim toga što je u ove aktivnosti pokušao da uključi i svog saborca po „ekološkoj“ ideologiji, ali i dobroj kapljici Aleksandra Jovanovića-Ćutu, kome je u tom cilju poklonio deo svog zemljišta, Kokanović je pre svega toga svoje zemljište davao u zakup kompaniji „Rio Sava Exploration“ za vršenje geoloških istraživanja, za šta je prihodovao „masnu“ apanažu.

Istovremeno, u javnosti i medijima je na sve moguće načine nastojao da ocrni druge meštane Gornjih Nedeljica koji bi makar i pomislili, a kamoli se usudili da svoja imanja prodaju ili daju u zakup pomenutoj kompaniji. Da stvar bude gora, iste te ljude je nastojao da privoli da svoja imanja daju njemu u zakup u bescenje. Na sve to, bespravno je sagradio objekat na svojoj parceli za smeštaj tzv. ekoloških aktivista. 

Ipak, da u ovom svetu postoji viša pravda svedoči to da su građani Srbije na vreme prepoznali kakav profil ljudi predstavljaju Kokanović i njegov „mokri brat“ Jovanović-Ćuta, inače nesuđeni neimar minihidroelektrane u selu Temska, prvenstveno imajući u vidu da u osnovi njihovog „aktivizma“ leži čist materijalno-finansijski interes, zbog čega je realno pretpostaviti da će njihove ideje u najkraćem roku završiti na smetlištu istorije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading