Adi Selman
Foto: Alo/Foto: Prinstcreen

Adi Selman, poznat po tome da je organizovao šetnju za Srebrenicu, optužuje Srbe za genocid, a sada pravi haos po Srbiji sa Savom Manojovićem i lažnim ekolozima.

Adi Selman

Foto: Prinstcreen

 

 

- Tradicionalnom mirnom šetnjom Tuzlaci žele odati počast žrtvama dešavanja u julu u Srebrenici. Srebrenica je možda i najcrnja rana celog rata u BiH, ali ona simbolizuje i sva stradanja koja su se dogodila. Tuzla kao antifašistički grad uvek je bila spremna ukazivati na sve negativne pojave, ali i da se seća svih dešavanja koja nisu dobra kako nam se ona ne bi mogla ponoviti - rekao je Selman, koji je sa grupom građana organizovao šetnju za Srebrenicu.

Kao što vidimo, pomenuta persona iza sebe ima niz skandala, takođe optužuje Srbe za genocid, a sada dolazi na protest sa lažnim ekolozima koji prodaju maglu.

Podsetimo, Savez ekoloških organizacija Srbije (SEOS) pozvao je građane da dođu na protest protiv otvaranja rudnika litijuma u dolini Jadra, koji se održava danas u 19 sati u Loznici, ispred Vukovog doma kulture, a naravno da će se ekološka elita odazvati na ovaj sramni skup.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading