zaplena
Foto: Printscreen/Foto: MUP Srbije

Kako saznajemo i B.D. se dovodi u direktnu vezu sa slučajem pronevere novca vojnog sindikata od strane bivšeg rukovodstva i njima bliskih lica. Nakon opsežne i detaljne istrage došlo se do novih i šokantnih saznanja da su Novica Antić i Predrag Jevtić sklopili ugovor sa fantomskom firmom registrovanom na B.D. kojem su uplatili oko 3 miliona dinara i to navodno za organizaciju sportskih igara koje zapravo nisu ni održane, a novac nije vraćen u sindikalnu kasu. 

Prilikom postupanja pripadnika MUP prema B. D. je pokušao samopovređivanje, jer je imao nameru da na ovaj način prikrije, odloži prikupljanje dokaza i sebe učini nedostupnim za pravosudne organe na određeni period.

Pored do sada otkrivenih zloupotreba i mahinacija sa sindikalnim novcem ovo otkriće upućuje istražne organe da dodatno provere i druge ugovore kao i malverzacije koje je bivše rukovodstvo ovog vojnog sindikata sprovodilo isključivo zarad lične dobiti i sopstvenih interesa.

Na naše pitanje predstavnicima vojnog sindikata da li im je poznato najnovije otkriće Tužilaštva, dobili smo potvrdan odgovor da im je u potpunosti poznato da je bivše rukovodstvo sklopilo i ovaj štetan ugovor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading