Spajić, Šolak i Đilas
Foto: Alo/Ilustracija

Od preko pola miliona evra u 2024. godini Agencija za elektronske medije je dala samo Šolakovim televizijama TV Vijesti I Nova M preko 300.000 evra, odnosno većinu od budzeta namenjenog svim emiterima u Crnoj Gori.

I u prethodnoj godini Agencija za elektronske medije je opet preko polovine budzeta namenjenog svim crnogorskim emiterima dala navedenim televizijama. Tako da su u dve godine samo te dve televizije dobile skoro 600.000 evra od milion evra namenjenih svim emiterima.  

Drugi emiteri ne dobijaju nikakva sredstva iz fonda, jer Šolakove televizije uzimaju ogroman novac.

Da li je to zato što je glavna tema na navedenim medijima medijska hajka i kriminalizacija predsednika Republike Srbije i njegove porodice ili postoji neka veza između sadašnje vladajuće strukture u Crnoj Gori i Šolaka i Đilasa, jer navedene televizije godinama promovišu nepostojeće afere vezane za vlast u Srbiji, a naročito za predsednika i njegovu porodicu i direktno promovišu pojedine političke ličnosti u Srbiji, a prevashodno Dragana Đilasa.

Ili je iznos od skoro 600.000 evra nagrada za lojalnost navedenih televizija postojećem vladajućem režimu i premijeru Spajiću, jer navedene televizije prednjače u podršci vladajućoj crnogorskoj strukturi, a to se naročito videlo u promovisanju glasanja za rezoluciju o genocidu u Srebrenici u Ujedninjenim nacijama.  

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Mila

28.06.2024 18:55

Crna Gora misli da ce na ovaj nacin postici nesto, e pa varaju se

Jovan

28.06.2024 19:31

Opozicija je uvek išla protiv Srbije I Vučića.

Zoki

28.06.2024 19:32

Glavni cilj opozicije jeste da unazadi Srbiju I njen narod.

Sasa

28.06.2024 21:06

Koliko god da se trude da unište Srbiju nece moci!!