Mario Spasić
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

 

Spasić je dodao i sledeće:

- Deklaracija o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda sa Svesrpskog sabora u Beogradu predstavlja krucijalni dokument najvažniji za odbranu nacionalnih interesa Srba na celoj planeti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedini je predsednik Srbije koji je spoznao važnost ujedinjenja Srba iz celog sveta, što rade sve ozbiljne nacije i svi ozbiljni političari - naveo je Spasić i istakao:

-Decenijama je Srpski narod ubijan u pojam uz ispiranje mozga da smo nebitan, prljav, neodgovoran, glup narod, nedostojan i Balkanskog poluostrva i Evrope i celog sveta. Svi su bolje znali od nas samih šta je za nas dobro i uvek su našim resursima i interesima upravljali sa strane, krcajući naše nacionalno biće i devastirajući i naše potencijale i naše interese. Međutim, Vučić je nacionalno dostojanstvo vratio na prvo mesto i zato je danas ponos biti Srbin, to shvatamo svi zajedno i to je najvažnije – naglasio je on.

Spasić je zaključio da je jako važno nastaviti obeležavanje nastanka Republike Srpske 9. januara, a još važnije jeste uvođenje Dana državnosti Republike Srbije i Republike Srpske Sretenje 15. februara, jer je zbijanje redova Srba sada važnije nego ikad i pored satelita, poltrona i plaćenika koji misle drugačije.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading