Dejan Ristić
Foto: Alo/MIT

Ministar informisanja i telekomunikacija g. Dejan Ristić sastao se danas u Beogradu sa generalnom direktorkom kompanije A1 gđom Džudit Albers.

Tokom dužeg, srdačnog i otvorenog razgovora analizirano je dosadašnje poslovanje ove ugledne kompanije na području Republike Srbije, ukazano na pravce njenog daljeg razvoja, pri čemu su obe strane izrazile puni optimizam u vezi sa sveukupnim privrednim ambijentom u našoj zemlji koji omogućava i podstiče ubrzani razvoj privrednih subjekata.

Dejan Ristić

MIT

 

 

Ministar Ristić i gđa Albers detaljnije su razgovarali o dinamici realizacije projekta zajedničke izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima Republike Srbije u čijoj realizaciji veoma aktivnu ulogu ima i kompanija A1. Obostrano je konstatovano da je dosadašnja realizacija ovog kapitalnog projekta veoma uspešna. Ovom prilikom razgovarano je i o potencijalima za još intenzivnije unapređenje postojeće saradnje u domenu inovacija, a sve sa ciljem daljeg razvoja tehnologija u telekomunikacionom sektoru. Ministarstvo je sa zadovoljstvom primilo informaciju da kompanija A1 počinje da investira u izgradnju sopstvene fiksne mreže čime dokazuje da je ozbiljno posvećena unapređenju telekomunikacionih usluga svim građanima.

Dogovoren je nastavak intenzivne komunikacije kako bi bila osigurana uspešna realizacija svih planiranih projekata.

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija i kompanija A1 ostaju posvećeni ostvarivanju najboljih mogućih standarda u oblasti telekomunikacija namenjenih građanima i privredi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading