Berbel Bas i Ana Brnabić
Foto: Printscreen/instagram/ bundestagspraesidentin


Danas je održan sastanak između Ane Brnabić, predsednice Narodne skupštine, i Berbel Bas, predsednice nemačkog Bundestaga. Nakon sastanka, Basova se oglasila na društvenim mrežama, ističući značaj razgovora koji su vođeni.

Berbel Bas je na svom Instagram profilu podelila svoje utiske, naglašavajući važnost današnjih razgovora. Ona je istakla da je imala priliku da poželi dobrodošlicu srpskoj delegaciji u nemački Bundestag, nakon njihovog prethodnog susreta na konferenciji predsednika parlamenata zemalja EU u Španiji u aprilu ove godine. Basova je takođe izrazila zahvalnost na kvalitetnom razgovoru koji se uglavnom fokusirao na blisku saradnju između Srbije i Nemačke, evropski put Srbije i reforme, posebno u oblasti vladavine prava i borbe protiv korupcije.

 

 

- Nakon što smo se sastali na konferenciji predsednika parlamenata zemalja EU u Španiji u aprilu ove godine, danas sam mogla da vam poželim dobrodošlicu u nemački Bundestag - napisala je Berbel Bas na Instagramu.

Ovaj susret predstavlja nastavak dijaloga između Srbije i Nemačke, čime se potvrđuje važnost odnosa između ove dve zemlje i njihova posvećenost jačanju saradnje na različitim poljima.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading