Danilo Vučić
Foto: Printscreen/Instagram/budućnostsrbijeav

Škoro je u transu na televizijskom gostovanju izneo plan za mučenje predsednikovog sina Danila, poručivši da ga, zajedno sa ocem, čija je “slika i prilika”, treba zatvoriti u rudnik, gde bi se “tuširali uranijumom”. Sve bi, po Škorovoj zamisli, snimale kamere, da “narod vidi”.

Škoro je rekao da Danilu Vučiću treba ukinuti obezbeđenje i ostaviti ga bez zaštite, pa ga tako samog poslati na Kosovo, iz čega je jasno da Škoro priželjkuje da neko ubije Danila Vučića.

Ove monstruozne napade odmah je osudio politički vrh. 

Prva je reagovala predsednica Vlade Ana Brnabić. Ona se zapitala: 

Ana Brnabić

Tanjug

 

 

- Šta je granica, kada i kako ovakva mržnja prestaje, kada će se, konačno, oglasiti neko iz opozicije ili medija koji pomažu da se ovakav otrov širi u našem društvu?

Ceo njen komentar pročitajte OVDE

Na ovo nije mogao da zažmuri ni Vladimir Đukanović. 

DALJE I BOLESNIJE NE MOŽE! Politički vrh reagovao na pretnje predsednikovom sinu! ŠKOROVE GADOSTI SU  POLITIKA KOJU SRPSKA OPOZICIJA PROMOVIŠE

Foto: Printscreen

 

 

- Totalno ludilo! Kao da im je neko dao nalog da budu što veći idioti. Ovakav stepen mržnje nikada do sada nije viđen. Ovakvo skandalozno vređanje sina predsednika države, nagoveštaji sadizma, želja da nekog mučiš, ovako nešto ni Ajnhman u glavu nije imao. Oni su skroz poludeli - naveo je Đukanović na Iksu.

Član predsedništa SNS - a Milenko Jovanov takođe se oglasio putem socijalne platforme X, putem koje je reagovao na surove izjave u vezi sa sinom predsednika Aleksandra Vučića - Danila.

Milenko Jovanov

Printscreen

 

 

- Poslednji napad na Danila Vučića pokazuje da je krajnje vreme da neke institucije počnu da rade svoj posao! Ne mislim, pritom, samo na tužilaštvo i policiju, nego i ustanove za lečenje psihički obolelih, pa neka se međusobno dogovore ko je nadležan da reaguje u konkretnom slučaju, ali neko najzad mora da reaguje! - oštro je reagovao. 

A reči nije štedela ni članica Glavnog odbora SNS Sandra Božić.

Sandra Božić

Srpska napredna stranka

 

 

- Spodoba puna otrova, zavisti i nepatvorene mržnje u obliku ljudskog bića, dala je za sebi pravo da na najodvratniji način govori o predsedniku svoje države, bez trunke srama uzimajući u svoja pogana usta članove njegove porodice, decu. Ne postoji jadniji i odvratniji način da iskažete svoje “političko” opredeljenje, od onog koji je opozicionar Srđan Škoro izabrao, ne bi nastavio politiku promovisanja.

- Takav kakav je, ugrabio je trenutak medijske pažnje ne bi li svima u Srbiji pokazao koja je to politika koju srpska opozicija promoviše i na koji tačno način želi da se obračunava sa čovekom koji je sve izbore u prethodnih 12 godina dobijao ubedljivom većinom uz pomoć svoje politike, plana i programa. Verujem da za svakog člana SNS, a posebno članove porodice Vučić, Škoro ima po neki plan za eliminisanje, jer je mržnja i nasilje jedino o čemu može da razmišlja zatrovani mozak veličine čiod - rekla je ona između ostalog, a celu njenu reakciju pročitajte OVDE

Novak Nedić rekao je da su kukavičke kletve Srđana Škora upućene Danilu Vučiću označile start prave hajke i otvorenog lova na glavu sina predsednika.

Reagovao je i ministar finanasija Siniša Mali koji je poručio da je "retorika pretnji, nasilja, primitivizma je retorika koja Srbiju vraća u prošlost, i ujedno, retorika koju smo prevazišli i nećemo joj se vraćati".

siniša mali

Alo

 

 

- Pretnje Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije koje mu je uputio opozicionar Srđan Škoro neće zaplašiti nikoga, ali zapravo, trebalo bi da zaplaše celo društvo jer smo postigli konsenzus o neprihvatanju nasilja - rekao je on između ostalog.

Ministarka pravde Maja Popović reagovala je na pretnje koje su upućene sinu predsednika Vučića, a koje je izneo opozicioni novinar Srđan Škoro.

Maja Popović

Foto: Alo

 

 

Ona je rekla da metode koje je Škoro izneo nisu viđene ni u nacističkoj Nemačkoj!

Reagovao je i premijer Srbije Miloš Vučević. 

 

- Monstruozne pretnje smrću koje je Danilu Vučiću, starijem sinu našeg predsednika, uputio opozicioni jurišnik Srđan Škoro, nisu ništa drugo do novi besramni napadi na porodicu Vučić. U očima tog ljudskog šljama, Danilov jedini greh je u tome što nosi časno prezime Vučić, i što je jedan pristojan i normalan mladić, vaspitavan da voli svoju Srbiju - naveo je premijer. 

Miloš Vučević

Instagram/Miloš Vučević

 

 

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić osudio je takođe strašne pretnje koje su upućene Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Goran Vesić

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

 

 

On je rekao da priseban čovek tako strašne stvari ne može da izgovori detetu političkog protivnika. 

Direktor kancelarije za KiM Petar Petković takođe je reagovao na pretnje koje je Srđan Škoro uputio Danilu Vučiću.

petar petković

Alo

 

 

On je rekao da je poziv na pretnje najdublja tačka ponora i da se tome mora stati na put.  

I potpredsednik Vlade Aleksandar Vulin oglasio se o planu Srđana Škora da se sin predsednika Srbije Danilo Vučić tušira uranijumom.

Aleksandar Vulin

TV Pink

 

 

- Sve dok se ološ koji bi da ubija decu Aleksandra Vučića ne bude lečio u zatvorskoj bolnici, Srbija neće biti pravna država. Ako treba da menjamo zakone dajte da ih menjamo, ali ne sme biti opravdanja da takav ološ svoje frustracije ispoljava bez kazne i lečenja - poručio je Aleksandar Vulin.

Morbidnom izjavom Srđana Škora zgrožena je i Irena Vujović, potpredsednica Glavnog odbora SNS.

Irena Vujović

Vlada Srbije

 

 

- U fokusu stravičnih poziva na "tuširanje uranijumom",  prinudni rad, a zatim i ukidanje obezbeđenja Danilu Vučiću, svakako je lična frustracija marginalnog pojedinca, željnog pažnje, koji je za šaku dolara spreman da izrekne najgore laži i osude. Građani vide ostrašćeno zlo koje iz njega kulja, što zapravo govori o njegovom, mržnjom pomućenom stanju svesti, kao i onih koji su mu dali prostor u medijima.

- Danilo Vučić, samo zato što je sin čoveka koji je reformisao Srbiju i posvetio život daljem napretku zemlje za dobrobit svih, konstantno je na udaru onih kojima jaka Srbija smeta. Dehumanizacija i pozivi na mučenje porodice predsednika, nisu tekovina modernog demokratskog društva za koje smo se zajedno sa građanima izborili. Samo su potvrda činjenice da mnogi opozicioni političari imaju totalitarnu svest koja ne priliči današnjem vremenu. Vremena u kojima su se politički neistomišljenici slali na prinudne radove daleko su iza nas i neće se vratiti ma koliko to neki želeli.

I Arno Gujon osudio je napad, i poručio da daje punu podršku Srbendi Danilu. 

Arno Gujon

Srpska napredna stranka

 

Branislav Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke reagovao je takođe povodom stravičnih pretnji upućenih Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane Srđana Škora. Njegovu izjavu pročitajte u našoj odvojenoj vesti. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (76)

Loading
Ena

07.07.2024 17:04

Ovo ni malo nije u redu, nedopustivo je da neko iznosi ovako monstruozne izjave

Ljubiša

07.07.2024 19:35

@Ena - Tačno, nije uredu, ali sam im je to dozvolio i sad je nastupila anarhija. Da je uhapšen onaj prvi, koji je vikao "Vučiću pederu", sad ovo ne bi ni bilo.

cane

07.07.2024 17:06

Pretnjama Danilu zele da povrede predsednika Vucica, sramota je da dete koriste za napad.

Zora

07.07.2024 17:06

Svaki zdravorazuman čovek će osuditi ovakve grozne pretnje opozicionara.

Emica

07.07.2024 17:07

Vreme je da opozicija prestane da siri mrznju

marko

07.07.2024 17:10

Ovo prevazilazi svu toleranciju, to su bolesnici!!!

marko

07.07.2024 17:10

Ovo prevazilazi svu toleranciju, to su bolesnici!!!

Ana

07.07.2024 17:10

Bolest se ne leci u njihovom slucaju jer se oni nikada nece opametiti uvek ce se baviti takvim stvarima

Ana

07.07.2024 17:10

Bolest se ne leci u njihovom slucaju jer se oni nikada nece opametiti uvek ce se baviti takvim stvarima

Ana

07.07.2024 17:10

Bolest se ne leci u njihovom slucaju jer se oni nikada nece opametiti uvek ce se baviti takvim stvarima

nemanja

07.07.2024 17:11

Takve osobe pod hitno treba strpati u zatvor. U pitanju je ne samo bezbednost Vučića i njegove porodice, već svakog pojedinca koji nije njihov istomišljenik.

pera

07.07.2024 17:12

Šta je dečko kriv? To što je Vučićev sin na koga su svi iz opozicije ljubomorni pa mu prete preko porodice.

Zoran

07.07.2024 17:12

Podrska predsedniku Vucica,vreme je da policija i tuzilastvo pocnu da hapse monstrume.

Misirac

07.07.2024 17:13

Srbija jeste tolerantno društvo, ali negde se mora staviti tačka. Krajnje je vreme da nadležne institucije reaguju na izjave ovakvih bolesnika kao što je Škoro. Ako je psihički bolestan smestiti ga na psihijatriju na lečenje, ako nije onda u zatvor.

peca

07.07.2024 17:13

Sramota! Cime se ljudi bave, koriste dete predsednika Vucica za svoje licne ciljeve.

Ljubica

07.07.2024 17:13

Srdjan Škoro je psihopata, kome je mesto u psihijatrijskoj bolnici ili još bolje u zatvorskoj, a ne da širi mržnju na tv.

uglješa

07.07.2024 17:14

Bruka i sramota. Dokle oni misle da idu?! Pa zar toliko da maltretiraju decka samo zato sto je predsednikov sin?!

kosta

07.07.2024 17:15

Kako je nasem predsedniku kada cuje ovakve gluposti. Sigurno mu nije lako I sigurno da nije ravnodusan I imun na ovakve stvari. Pruzamo mu veliku podrsku

kole

07.07.2024 17:16

Koga ne bi bolelo da sluša o tome kako žele da mu ubiju dete!Bolesnici maloumni!

laza

07.07.2024 17:17

Nameracili su se na Vucicevu porodicu jer nikako drugacije ne mogu da mu naskode.

Jorgovanka

07.07.2024 17:17

Od opozicije se moglo svasta ocekivati, ali promovisanje ovakvih gadosti je za svaku osudu.

goran

07.07.2024 17:18

Kakvi bolesni umovi, ja razumem da se ne slazes sa necijim misljenjem, ali da smisljas kako da necije dete mucis, ne mogu da shvatim.

zoran

07.07.2024 17:19

Sramota je cime se sve opozicija sluzi ne bi li oslabila Vucica.

dragan

07.07.2024 17:19

Kako ih samo nije sramota da uplicu decu u svoju priljavu borbu. Srami se opozicijo!!!

Ras

07.07.2024 17:20

Zasto posle opozicija optuzuje Vucica i SNS za nasilja. Posle ovakvih izjava Skora jasno je ko promovise nasilje. I to Gestapovsko

miša

07.07.2024 17:20

Danilo je dečko koji nosi teret slavnog prezimena.Platice oni za svoje grehe, samo polako.

bane

07.07.2024 17:22

Sve pretnje ovakvih ljudi treba ozbiljno shvatiti!Zastiti treba i Vucica i citavu njegovu porodicu!

Јасна

07.07.2024 17:23

Видели смо чисту изопаченост политике мржње коју води опозиција.

miljan

07.07.2024 17:24

Sta uraditi tim ljudima koji su planirali ove gadosti?Koja je adekvatna kazna za ovo?

Љубица

07.07.2024 17:24

Шкора би због оваквих претњи требало санкционисати.

darko

07.07.2024 17:24

Ovo je dokaz o kakvim idiotima večnim i bolesnicima se radi. Ovo se ne bi poželeo ni najgorem neprijatelj kod normalnih ljudi ali ovi bednici su sve samo ne normalni.

Слободан

07.07.2024 17:25

Опозиција наставља да промовише насиље.

milan

07.07.2024 17:25

Jasno je da protiv porodice Vucica se vodi nasilna brutalna kampanja.

Милена

07.07.2024 17:26

Опозиција промовише искључиво мржњу, насиље и претње.

zdravko

07.07.2024 17:26

Ovo je odvratna, uzasna politika,postaje bolesno čime se opozicija bavi!

danijela

07.07.2024 17:27

Od matore, poludele osobe poput ovog bednika se moglo očekivati sve ali ovako nešto nikad. Sad su nam bedni lešinari pokazali do kada mogu da idu. Nema mu je na čast i treba da ga bude sramota zbog svega ovoga.

danica

07.07.2024 17:28

Ne znam kako bi se matora budala ponašala kada bi neko za njegovog sina i unuka nešto ovako reklo!

Ljubiša

07.07.2024 17:28

Grozno, ali dobro... Sam je dozvolio anarhiju i sad je to postalo "normalno". "Neka ih"... "to govori o njima"... itd...

dusanka

07.07.2024 17:31

Pa naravno da je Danilo slika i prilika svoga oca i to ti smeta matora izlapela budalo?! Na koga ti ličiš bedo ljudska?!

Sima

07.07.2024 17:31

Podrška za Vučića i njegovu porodicu. Bezbednost i mir su prioriteti!

Mima

07.07.2024 17:32

Opozicija je zaslepljena mržnjom prema Vucicu.

Duška

07.07.2024 17:33

Opozicija je još jednom pokazala koliko mrzi svoj narod i zemlju.

Snežana

07.07.2024 17:33

Ovakvo ponašanje i govor mržnje treba da se najstrožije kazni.

Mima

07.07.2024 17:33

Ovakve monstruozne izjave moraju biti kažnjive za primer drugima.

Branislava

07.07.2024 17:34

Ovako ne može da govori normalan i pametan čovek, nego samo bolestan um!

Nemanja

07.07.2024 17:35

Dok opozicija širi mržnju, Vučić se fokusira na konkretne rezultate i napredak zemlje.

Vukašin

07.07.2024 17:35

Škoro pokazuje pravo lice opozicije. Njegova mržnja prema Vučiću i planovi za mučenje njegovog sina su neprihvatljivi.

jovana

07.07.2024 17:35

Nema na žalost granice kada su ovi u pitanju ovi bednici. Mislili smo da imaju ali danas su dokazali da nemaju i to je za ozbiljno ali ozbiljno lečenje.

Zoka

07.07.2024 17:35

Opoziciji više nije dovoljna mržnja prema Vučiću, nego napadaju i njegovu porodicu.

Marko

07.07.2024 17:36

Vučićeva politika donosi rezultate od koristi za građane. Njegov rad na unapređenju Srbije smeta onima koji žele slabu i manipulativnu Srbiju.

Ana

07.07.2024 17:37

Ne treba biti imun na pretnje, to više nije naivno. Sve treba da se ispita.

Sale

07.07.2024 17:37

Mržnja prema Vučiću i njegovoj porodici mora prestati. Opozicija treba da ponudi konkretna rešenja umesto napada.

Lora

07.07.2024 17:37

Mržnja prema našem predsedniku i njegovoj porodici od strane opozicije je zaista, ali zaista bolesna!!

Uroš

07.07.2024 17:37

Kako bi se Škoro osećao da neko preti njegovoj porodici? Napadi na Vučićevog sina su sramotni i nehumani.

Sara

07.07.2024 17:38

Srbija je uređena zemlja i ovakvo ponašanje mora biti sankcionisano. Govor mržnje i nasilje nisu prihvatljivi i moraju biti kažnjeni.

Joja

07.07.2024 17:38

Otvorenje pretnje su gadna stvar i ne treba ih shvatiti olako.

Makica

07.07.2024 17:38

Opozicija bi trebala da poradi na svom ponašanju i svemu što radi i priča!

David

07.07.2024 17:39

Dok opozicija sanja o progonu i ubijanju dece političkih neistomišljenika, Vučić radi na poboljšanju života građana.

Ruška

07.07.2024 17:43

Bolest ne bira, što bi narod rekao! Očigledno da se ovde radi o ponašanju koje je za posmatranje.

Čarli

07.07.2024 17:44

Ponašanje opozicije pokazuje sve samo ne zdrav razum i nešto normalno.

Jana

07.07.2024 17:46

Nedopustivo je da neko iznosi ovakve stvari i reči i jako strašno!

Vuk

07.07.2024 17:47

Strasnoo koliko je opozicija bolesna. Za osudu svaku ovakve izjave!

Ivana

07.07.2024 17:48

Jadno i bedno ponašanje i govor opozicije! Smeta im sve što je dobro i vredno kod nas!

Aca

07.07.2024 17:49

Kolika mrznja prena predsedniku Vucicu njegovoj porodici i zemlji Srbiji!

Petra

07.07.2024 17:51

Govor mržnje od strane opozicije je nešto najstrašnije kod nas! To ne može normalan čovek da izgovori.

Mica

07.07.2024 17:51

Hoce li se stati vise na put ovakvim monsturuznim izjavama i pretnjama!?

Tamara

07.07.2024 17:52

Pretnjama Danilu zele da povrede predsednika Vucica, sramota je da dete koriste za napad.

Tijana

07.07.2024 17:53

Ponašanje opozicije je uvek nešto najgore, ali ovolika mržnja je neoprostiva.

Irena

07.07.2024 17:54

Bolestan um imaju ovi iz opozicije, jer drugo objašnjenje za njihove reči nema!

Anica

07.07.2024 17:55

Dno dna i ponašanje koje je nedopustivo!

Tajana

07.07.2024 17:56

Bolestan um samo može ovoliko mržnje da izgovori.

Kika

07.07.2024 17:59

Ovakav govor mržnje je nedopustiv i za najveću osudu!

Dejan

07.07.2024 18:04

Opozicija daje sebi za pravo da preti porodici Vučić što pokazuje da nemaju ni pameti ni obraza!

Goga

07.07.2024 18:23

Normalan narod nikada neće podržati nasilje i nasilnike kao što su ovi iz opozicije!

Sanja

07.07.2024 19:19

Sigurno je da Skoro posle ovakvih pretnji upucenih porodici Vucic mora ici na jedno debelo psihijatrijsko lecenje.