"ZELENO SVETLO" ZA UŽAS! Nedić objasnio koliko su opasne pretnje upućene Danilu
Foto: Printscreen/Instagram

Novak Nedić reagovao je povodom stravičnih reči o Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane Srđana Škora.

- Nije prvi put da se opozicija u Srbiji ponaša prema porodici predsednika Srbije kao prema pokretnim metama - saopštio je Nedić i dodao:

- Otac, majka, brat i nažalost, deca predsednika Vučića već godinama su “glineni golubovi” bez bilo kakve zaštite, a današnje kukavicke kletve Srđana Škora upućene Danilu Vučiću, označile su start prave hajke, otvorenog lova na glavu starijeg sina predsednika Vučića.

Generalni sekretar Vlade Republike Srbije ističe da je najgore od svega što niko nije svestan opasnosti i težine ovakve odvratne izjave.

- Najgore od svega je to što niko nije svestan opasnosti i težine ovakve odvratne izjave, jer, kada jedan od vođa opozicije nesto ovako izjavi, to je onda davanje zelenog svetla svakome ko sedi kući i masta da “nekoga skrati za glavu”. To što je predsednik lično takav čovek da će uvek da istrpi i izdrži ovako nešto, kao i cela njegova porodica, to svima nama ne daje pravo da ćutimo i da mirno posmatramo, već moramo glasno da osudimo ovakvo ludilo, a državni organi da pokažu da sprovode zakon i da u skladu sa zakonom procesuiraju i Skora i svakog drugog ko bilo kome u Srbiji uputi ovakve monstruozne pretnje - zaključio je Nedić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading