poljska
Foto: Alo/Printscreen

Zapretio je Savo u svom stilu - najavivši blokiranje pruge kod Bora, a samim tim onemogućavanje da se iz rudnika izvoze bakar i zlato.

Tako je ovog puta Savo Manojlović zapretio da će Srbiju zaustaviti ekonomskim terorizmom koji podrazumeva blokadu pruga i najvećih izvoznika iz naše zemlje, što bi moglo da preraste u nerede i krvavi scenario.

A podsetimo, nije prvi put da to radi. Svako malo podbunjuje narod, izlazi na ulice, i to mu prolazi! 

Ipak, nije zgoreg videti kako se u drugim zemljama "guše" protesti.

Ovako je izgledao današnji protest u Poljskoj.

Na snimcima koji stižu odande vidi se da demonstanti pokušavaju da blokiraju ulicu u gradu. Međutim, oni su ubrzo u tome zaustavljeni. I to vro nasilno! Lomili su im transparente, prskani su iz protiv požarnih aparata.

Pogledajte kako je to izgledalo: 

 

 

Dakle, grupa demonstranata tamo je probala da blokira jednu uličicu, i nisu se u tim svojim zamslima dobro proveli! A Savo, on planira da blokira prugu, da onemogući izvoz, da udari direktno ne samo na državu, nego i na našu ekonomiju! 

Inače, i druge države imaju ovako radikalne mere. Suzbijali su i u Nemačkoj, i u Francuskoj, i u mnogim drugim zemljama, nasilno proteste. Na građane se išlo i palicama, i suzavcima. U Srbiji to nije slučaj. Svako ima pravo da pokaže svoje nezadovoljstvo. 

Ovakvih ispada niti je bilo niti će biti, čak iako Savo i njegova ekipa idu direktno na narušavanje mira i stabilnosti naše zemlje. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading