Radoslav Milojičić Kena
Foto: Alo/Alo! / M. Jošida

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Radoslav Milojičić Kena je pre osam dana zadobio teške opekotine na nogama, trenutno je u stabilnom stanju i pušten je na kućno lečenje iz bolnice u Smederevskoj Palanci, saznaje Alo! 

- Pre osam dana sam radio na njivi, a sa sobom sam poneo kofu sumporne kiseline. Kako sam ja bio u svom poslu nisam obratio pažnju na kofu koja je bila puna, i eto nesreće puče kofa i sva kiselina mi se izlila na noge. Momentalno je počela da mi nagriza kožu, jako je bolelo. Požurio sam da što pre sperem kiselinu sa kože ali bilo je kasno. Zadobio sam teške opekotine - kaže Radoslav Milojičić Kena za Alo! 

Kako kaže narodni poslanik Srpske napredne stranke momentalno je pojurio u bolnicu gde su lekari ustanovili da se radi o ozbiljnim povredama. 

- U bolnici su mi sanirali opekotine i previli. Sada redovno moram da idem na terapije i previjanje. Prepisali su mi strogo mirovanje, tako da sad većinu vremena provodim u krevetu čitajući knjige. Ide na bolje ali nije sjajno - dodaje narodni poslanik. 

Sreća u nesreći je što sad svoje vreme najviše provodi sa svojom decom, kako kaže to mu ubrzava oporavak. 

- Najviše mi prija vreme koje provodim sa svojom decom sad. Ujutru odem do bolnice previjem se pa se vratim kući da sa decom igram šah. Iako sam u bolovima i dalje porodica mi je najveća podrška uz njih zaboravljam sve poteškoće - kaže Radoslav Milojičić Kena za Alo! 

BONUS VIDEO 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading