milenko jovanov intervju
Foto: Alo/Alo

Milenko Jovanov, šef poslaničke grupe „Aleksandar Vučić - Srbija sutra“, ističe da hrvatski zvaničnici nastavljaju politiku tzv. Nezavisne države Hvratske.

- Tonino Picula je okrivio predsednika Vučića, iznova ga napada, a solio je pamet i oko naših izbora, kada je podržao Đilasa. Hrvatski zvaničnici su besno reagovali na rezoluciju o Jasenovcu, ne znam kakve veze imaju sa NDH, ali svojim delovanjem pokazuju da su nastavili politiku NDH. Ako viču ustaške povike, i oblače ustaške uniforme, sve tu pokazuju. Tonino Picula u svojim stavovima nije uspeo ni da ubedi predsednika svoje zemlje, Milanovića. Picula je toliko uverljiv da nije uspeo nikoga da ubedi svojim izjavama - rekao je Jovanov.

Prema njegovim rečima "Slobodna Bosna" i Tonino Picula su na istom zadatku da destabilizuju Srbiju i napadnu predsednika Vučića.

- "Slobodna Bosna" i Picula su na istom zadatku da destabilizuju Srbiju i da nastave narativ da je uvek kriva Srbija. To vam je ona scena iz "Složne braće" kada viču u seriji kako su Srbi krivi. Kakve veze ima Vučić sa dešavanjima u Crnoj Gori. Nelogično je da oni konstatno povezuju Vučića sa nečim i vrše napade. Svi oni su naučeni da glume žrtve, imali ste situaciju gde je predsednik NUNS-a nije platio kaznu za bicikl, a onda je napao policiju i posle se pričalo o nekakvom napadu na novinara. Oni targetiraju citatima koji su oni sami rekli. Pitanje je da li bi neko drugi osim Informera ogolio kampanju mržnje "Slobodne Bosne". Demaskirali ste na normalan način njihov način delovanja, pa šta trebamo da verujemo tekstovima "Slobodne Bosne" kao da je Sveto pismo - istakao je Jovanov.

Jovanov dodaje i da su Ćuta, Parandilović i Milivojević Đilasove bundžije.

- Đilas je bio ljubičast tokom svog izlaganja u Skupštini. Bio je u neprijatnom stanju, izgledalo je kao da će da mu pozli. Đilas je brutalno napao porodicu Jorgovanke Tabaković. On ima sadistički poriv da gazi druge ljude, a da ne čuje argumente o njemu. Ćuta, Parandilović i Milivojević su Đilasove bundžije koje su tu da viču, psuju i vređaju u Skupštini - zaključio je Jovanov.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Slavomir

27.07.2024 13:04

Ako bi mi slusali sta trabunja Tonino Picula gde bi nam bio kraj.

Slavomir

27.07.2024 13:06

Dok je Vucic bio kriv za sve u Srbiji, sada je kriv i za desavanja u Crnoj gori.

Slavomir

27.07.2024 13:08

Kada bi se mi obazirali na izjave klosara poput Tonina Picule.

Zvezdica

27.07.2024 13:34

Gospodi iz regiona je za sve kriv Vučić i ne biraju sredstva da ga napadnu.

Vuk

27.07.2024 13:43

Mnogi iz regiona zavidni su Srbiji koja je snažna i napredna!

Ena

27.07.2024 13:50

Hrvati ne mogu da podnesu to što se Srbija razvija mnogo brže od Hrvatske i zato napadaju glavnog krivca za to - Vučića.

Tanja

27.07.2024 21:35

Hrvatska je pokazala pravo lice, i sami su trebali da osude zločine NDH nad Srbima.