Miloš Vučević
Foto: Alo/Instagram/Miloš Vučević

Vujović je u svom saopštenju istakla da medijski linč koji kreiraju mediji bliski opoziciji doprinosi atmosferi mržnje i netrpeljivosti, što dovodi do opasnih izjava i pretnji. 

- Osuđujem uvredljive, sulude i krajnje zlonamerne komentare upućene na račun predsednika Vlade Republike Srbije Miloša Vučevića, nakon objave vesti da je pozitivan na korona virus.

U atmosferi medijskog linča koju godinama unazad kreiraju i promovišu mediji bliski opoziciji, ni ne čudi što njihovi verni čitaoci imaju potrebu za prizivanjem čak i najstrašnijeg ishoda virusa, od kojeg je nažalost, mnogo ljudi u našoj zemlji i širom sveta preminulo.

Irena Vujović

Foto: privatna arhiva

 

Strašno je što ti mediji omogućavaju prostor pojedincima koji priželjkuju smrt premijera, ali me takav potez sa njihove strane uopšte ne iznenađuje s obzirom na njihovu političku zaleđinu.

Pozivati na smrt predsednika Vlade je opako i opasno i apelujem na sve činioce političkog i javnog života da se dozovu pameti i da se ova medijska hajka na predstavnike vlasti što pre zaustavi.

Predsedniku Vlade, a pre svega velikom prijatelju i dragom kolegi, želim brz i uspešan oporavak. - izjavila je Vujović u saopštenju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading