Vladimir Štimac
Foto: Printscreen/Printscreen/N1

Vladimir Štimac, bivši košarkaš i funkcioner Novog DSS-a Miloša Jovanovića, na protestu protiv iskopavanja litijuma u Aranđelovcu, gde ne postoji nikakav plan da se iskopava litijum, rekao je da vlast pokušava da skladišti uranijum u Srbiji. 

- Oni pokušavaju ovde da skladište uranijum - rekao je Štimac bez da je trepnuo, iako je ministarka Dubravka Đedović Handanović još u aprilu demantovala istu laž.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Zaborav

30.07.2024 09:08

Svi koji su potpisali Zahtev za bombatfovanjem 1999 god. i doneli nam uranijum iz bombi u zatvor. Zute potpisnike medju kojima je bilo sem politicara i drugih javnih licnosti u zatvor. Vi ste najobicniji izrodi .Uranijum je doneo bolesti ,na hiljade i hiljade smrti. Kako spavate?

Миомир

30.07.2024 09:32

И овај дупла нула кошаркаш и он се разуме у копање литијума и у рударство!!! Па свашта какве будалаштине мрзе све што се ради и гради у Србији НЕВЕРОВАТНО И БУДАЛАСТО!!! За напредну успешну и богатију СРБИЈУ 🇷🇸_ЖИВЕЛА СРБИЈА 🇷🇸 И СВИ СРБИ МА ГДЕ БИЛИ 🇷🇸 ЖИВЕЛО СРПСТВО И СРПСКИ СВЕТ 🇷🇸 КОСОВО ЈЕ СРБИЈАААААААААААААААААААААААААА 🇷🇸 И НАШЕ СРПСКООООООООООО 🇷🇸

Dragan

30.07.2024 09:39

Iselite se iz srbije.Ostavite nas više na miru.

Arandjelovac

30.07.2024 09:44

Gde ce se skladistiti nuklearni otpad u Srbiji iz Francuske? Neko je potpisao...

Milica

30.07.2024 09:47

Znamo mi već odavno da je ministarki Đedović najlakše da se uda 5 ili 6 put i da slaže a da ne trepne! Vučić je sa Makronom dogovorio da se u Srbiji skladišti otpad iz nuklearnih elektrana iz Francuske! To su objavili La Mond i druge francuske novine!Znači nije laž!!!!