"OMALOVAŽAVANJE TAJNE VEČERE, ISUSA I HRIŠĆANSTVA!" Šarić raskrinkao MOK, žestoko udario na moderne "vrednosti" Zapada (VIDEO)
Foto: Printscreen/TV Ras printscreen

Šarić, poznat po svojim detaljnim analizama i oštrim komentarima, ovom prilikom je kritikovao Međunarodni olimpijski komitet i ceremoniju otvaranja, ističući kako su u pitanju simboli i poruke koje smatra otvoreno satanističkim.

Prema Šariću, moderna kultura kroz razne medije poput muzičkih spotova, filmova i javnih događanja sve više flertuje sa satanističkim simbolizmom.

"Najuticajnija religija današnjeg sveta je satanistička," tvrdi Šarić, dodajući kako je javni satanizam u porastu širom sveta.

Ceremonija otvaranja Igara u Parizu bila je, prema njegovim rečima, puna simbola koji su imali za cilj ismejavanje hrišćanskih svetinja, uključujući likove poput Isusa i Marije Antoanete. "Da li ste videli javi satanizam koji raste širom sveta? Ili vas je tek ovaj teatar ludila duboke države u Parizu ošinuo kao usnulog spavača," upitao je Šarić, ističući kako je ova "parada" imala za cilj ismejavanje Hrišćanstva, Hrista i svega što je sveto.

Šarić navodi da satanizam nije nova pojava među masama i u visokim krugovima, ali da je do sada bio relativno tajan.

Međutim, prema njegovom mišljenju, danas postaje sve drskiji i otvoreniji. "Ne libi se da se predstavi celom svetu i to ni više ni manje nego na Olimpijskim igrama," zaključuje on.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading