OSUĐEN NASILNIK SA GAZELE Tukao drugog vozača i rukama i nogama
Foto: Printscreen/Printscreen

Prema sporazumu, koji je predat Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljeni je priznao izvršenje krivičnog dela za uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od 3 godine i novčanu kaznu od 10.000 dinara.

Petar R. prethodno nije osuđivan krivično.

On je priznao navode krivične prijave da je 10. avgusta u 21:25 časova na mostu Gazela, gde je u toku bio protest “Rudnika neće biti”, koristio zvučnu sirenu na svom vozilu kada mu se u jednom trenutku obratio vozač iz drugog vozila D.R. rečima “šta sviraš”.

- Nakon toga Petar Đ. je svojim vozilom preprečio put, izašao iz vozila i došao do vozila D.R. pa je otvorio vozačeva vrata i D.R. zadao više udaraca rukama i nogama u predelu tela, kada su im pritrčali okupljeni građani u nameri da prekinu dalji fizički kontakt. Petar Đ. je potom zadao udarac i jednom od građana, pa se vratio do vozila u kojem se nalazio D.R. i zadao mu još udaraca nogom u predelu tela, nakon čega se vratio u svoje vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu - saopštilo je VJT.

Više javno tužilaštvo u Beogradu ponovo ističe da je nasilje na ulicama glavnog grada nedopustivo i zakonom zabranjeno, te da će svako ko mu pribegne biti procesuiran u skladu sa zakonom.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Dejan

12.08.2024 14:11

Taj siledžija ce ponovo uciniti isto jer je pravosudje to dozvolio mizernim kaznama za nasilnicko ponasanje ... 10k dinara da nekoga premlatis!? Evo mene na sledece skupu da nekom nazovi ekologu skacem po lobanji...pare nisu problem da platim kaznu!