Dejan Ristić
Foto: Alo/ministarstvo informisanja i telekomunikacija

Ministar informisanja i telekomunikacija g. Dejan Ristić sastao se danas u Beogradu sa Njegovom ekselencijom ambasadorom Ruske Federacije u Republici Srbiji g. Aleksandrom Bocan-Harčenkom.

U dužem, srdačnom i otvorenom razgovoru ministar Ristić upoznao je uvaženog sagovornika sa kapitalnim projektima u oblasti informisanja i  telekomunikacija koje Ministarstvo uspešno realizuje.

Dejan Ristić

ministarstvo informisanja i telekomunikacija

 

 

Razgovarajući o temama od obostranog interesa sagovornici su ustanovili da postoji potpuna saglasnost obe strane za intenziviranjem zajedničkih aktivnosti i to posebno u oblasti telekomunikacija. Tokom razgovora naznačeni su mogući mehanizmi za unapređenje saradnje u navedenoj oblasti.

Ministar g. Ristić naglasio je ovom prilikom interes naše strane za pružanje dodatne podrške srpskim i ruskim privrednim subjektima sa ciljem davanja dotnog impulsa već plodotvornoj saradnji dve zemlje u oblasti privrede, a poseban poziv uputio je ruskim partnerima da predstave svoja dostignuća iz oblasti informaciono - komunikacionih tehnologija tokom međunarodne specijalizovane izložbe EXPO 2027 koja će biti održana u Beogradu. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading