Baja
Foto: Alo/ilustracija

Baja Mali Knindža je "srpski pevač koji slavi velikosrpska osvajanja po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini", tvrdi "Index".

Inače, Baja Mali Knindža je iz Gubina o kom najviše i peva, a gde je pre rata, a i danas, stanovništvo gotovo 100% srpsko.

Srbi su iz Gubina brutalno proterani, a Bajina rodna kuća je srušena.

U hrvatskim zločinačkim akcijama "Bljesak" i "Oluja" na stotine hiljade Srba proterano je sa svojih vekovnih ognjišta, a pesme o tim mestima "Index" opisuje kao "slavljenje velikosrpskih osvajanja".

Međutim, u Hrvatskoj se nijedan medij nije pobunio jer je advokat Nemanja Berić uhapšen zato što je u svom automobilu pevao pesmu Baje Malog Knindže.

- Sa advokatom Nemanjom Berićem, Srbinom kojeg su hrvatske vlasti uhapsile samo zato što je Srbin. Nećete verovati, proveo je 15 dana u hrvatskom kazamatu samo zato što je u svom automobilu pevao pesmu Baje Malog Knindže. Neretko nam govore o evropskim standardima u vladavini prava, a ja se nadam da ovakve "standarde" nikada nećemo dostići. Obećao sam Nemanji i njegovoj supruzi Jani da ćemo na neki od sledećih koncerata Baje Malog Knindže zajedno da odemo. Znate već, zbog vladavine prava! - napisao je juče predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se sastao sa Berićem.

 

 

Srpski pesnik i diplomata Jovan Dučić u dve rečenice objasnio je suštinu cele ove priče: "Hrvati su najhrabriji narod na svetu. Ne zato što se nikoga ne boje, nego zato što se ničega ne stide!“

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dobrica

26.08.2024 10:33

Koji hrvati,zar oni postoje, ja znam samo za Becke konjusare.