Baja Mali Knindža
Foto: Printscreen/Happy TV

Opozicioni list Danas objavio je komentar sa naslovom "Kako komentarišete to što je predsednik Vučić izjavio da će ići na koncert Baje Malog Knindže?

danas

Foto: Prinstcreen

 

 

Dakle, sad ne mogu ni to da sakriju! Smetaju im čak i pevači, a tek ne dao Bog da neki političar ode da se proveseli na koncertu...A još ako je to Vučić - eto razloga za napad! 

A kako i ne! Jer, oni samo nastavljaju da rade ono što inače, rade. Hejtuju Vučića, a od ranije je poznato da je Baja Mali Knindža veliki trn u očima besramnika

Hrvatski mediji nedavno su bizarno i sramno opisali čuvenog srpskog pevača Baju Malog Knindžu u svom tekstu u kom je preneo sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa advokatom Nemanjom Berićem.

Baja Mali Knindža je "srpski pevač koji slavi velikosrpska osvajanja po Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini", tvrdi "Index".

Upravo zbog pevanja njegove pesme uhapšen je ugledni advokat Berić. On je na putu ka Kninu puštao narodnu muziku i pevao pesmu "Do Dinare niđe ne stajem”

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Lule

27.08.2024 09:39

Vučić je veliki patriota i zato će ići na koncert Baje malog knindže a vi izdajnici srpskog roda idiota na Tomsonov koncert. Marš bando izdajnika.

Ljubica

27.08.2024 11:47

A zbog čega ne bi išao ? Ne poziva se na njegovim koncertima na klanje, kao u Imotskom.