Dragan Đilas
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ/ nr

Dragan Đilas, za vreme čije vladavine je Srbija siromašila, a on se enormno bogatio, dao je sebi za pravo da se sprda s akcijom države „Najbolja cena“ koja je oduševila građane.

Lider opozicije i čovek u čije vreme su plate i penzije bile ponižavajuće srozane, a nezaposlenost na vrhuncu pokušao je da bude duhovit i podrugljivo govorio o ceni paštete za koju je najavljeno da će iznositi 37 dinara.

- Vlada Srbije je pokrenula „Akciju“ kojom je obuhvatila 81 proizvod i trajaće dva meseca. U „Supermarketu“ kojim upravlja Vučić, a njegove odluke sprovodi Vučević (Supermarket W), građani mogu naći paštetu za neverovatnih 37 dinara. Ogromna pomoć, nema šta - ironično je rekao Đilas za glasilo svog pajtosa Dragana Šolaka.

Komentarišući ove izjave, narodni poslanik SNS Dejan Bulatović, koji Đilasa jako dobro poznaje budući da je svojevremeno bio potpredsednik njegove stranke, poručio je da je skandalozno što se neko ko od kavijara ne vidi ništa, našao da komentariše snižene prehrambene proizvode.

- Povodom sramnih komentara političke propalice i Dragana Đilasa koje je izneo povodom akcije „Najbolja cena“, a koju je predstavio predsednik Vlade Miloš Vučević, zahvaljujući kojoj će preko 80 prehrambenih i artikala koji se svakodnevno koriste u domaćinstvu građani moći da nađu po znatno povoljnijim cenama, imam da pitam sledeće - kada si poslednji put, Dragane Đilasu, pogledao koja je cena nečega pre nego što si kupio? Da li se tvoj luksuzni BMW džip ikada našao na parkingu nekog supermarketa gde normalni pošteni građani kupuju svakodnevno? I naravno, nije ni ovaj put mogao da izdrži a da ne pomene predsednika Vučića u svom malignom otrovnom maniru. Ako je i od Dragana Đilasa, koji je prihodovao 619 miliona evra dok je vršio apsolutnu vlast, zaista je mnogo bezobrazluka i bezočnosti - naveo je Bulatović, i nastavio:

- Svojim prljavim komentarima Đilas je unizio i ismejao svakog građanina Srbije kome ovi popusti predstavljaju značajnu uštedu, a to su isti oni građani na račun kojih se domogao stotina miliona evra. Umesto da sipa svoje otrovne komentare i neistine, pametnije bi bilo da se više ne pojavljuje u javnosti, posle sve štete, nasilja i agresije koju je prouzrokovao svojim političarenjem. Afera „Bulevar“? Afera podzemnih kontejnera? Najskuplji most u Evropi koji povezuje ništa i vodi nigde? Basnoslovna trgovina minutima u medijima? Nepregledne afere koje Beograđani nisu i ne mogu da zaborave Draganu Đilasu samo su kap u moru njegove bezočne politike. Još jednom, po ko zna koji put, Dragan Đilas je pokušao da nanese štetu Srbiji i njenim građanima svojim nesuvislim komentarima, međutim ovo, kao i sve ostalo što radi, ostaće samo pucanj u prazno na sistem koji je napravio i osnažio Aleksandar Vučić, do te mere, da Đilas može samo da laje ispred zatvorene kapije - poručio je Bulatović.

„Parizer je s*anje, Vučić je lud!“

Televizija Nova, koja je u vlasništvu Dragana Šolaka, u udarnom dnevniku emitovala je anketu u kojoj su izrečene uvrede i psovke na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, samo zato što je država pomogla narodu snižavanjem cena brojnih proizvoda.

- To sam videla parizer i neka s*anja... On je lud - rekla je jedna gospođa u njihovoj anketi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (18)

Loading
Gizmo

31.08.2024 06:26

Drzava vodi racuna o najsiromasnijim gradjanima, a Djilas upravo takve ismeva.

Dostanic

31.08.2024 06:27

Upravo zato sto nema osecaj za druge, Dragan Djilas i nema podrsku gradjana kada dodju izbori.

Vlada

31.08.2024 06:28

Đilas izgubio dodir sa realnošću. 619 miliona svetlosnih godina je udaljen od realnog života.

Slavka

31.08.2024 06:38

Predstavnici opozicije jos jednom pokazuju da in interesi naroda ne zanimaju.

Katarina

31.08.2024 10:43

Djilasa ne zanima narod, njemu je bitno da su njegovi džepovi puni.

Rajko

31.08.2024 10:46

Drzava vodi racuna o svojim gradjanima,a Djilas ih ponizava i ismeva

Milan

31.08.2024 10:47

Djilas nema osecaj za druge ljude,zato se tako i ponasa

Nikola

31.08.2024 10:48

Zato Djilas nikada nece imati podrsku gradjana

Ninko

31.08.2024 10:51

Opoziciju ne interesuju gradjani Srbije i njihovi problemi