VIŠI SUD U BEOGRADU DEMANTUJE OSNIVAČA EKO STRAŽE: Njegova supruga nije dobila nalog za hapšenje
Foto: Alo/Foto: Youtube/Printscreen


Osnivač "Eko straže" Bojan Simišić rekao je za N1 da je njegova supruga dobila nalog za hapšenje, a da su to saznali kada su se vratili sa puta u Srbiju. Kako kaže, njegova žena nema veze sa "Eko stražom". "Pokušavaju da me zastraše, tako što mi napadaju porodicu", naveo je. Na njegovu objavu reagovao je Viši sud u Beogradu.

U cilju potpunog, istinitog i pravilnog informisanja javnosti, a povodom video objave pokreta ,,Eko Straža’’ na društvenoj mreži Iks, sa propratnim tekstom ,,Šesti član Eko Straže za kojim je izdat nalog za privođenje je moja žena Jelena…’’, dostupnoj na linku https://x.com/ekostraza/status/1829580448575656123?s=46&t=SU4Q5S5yI8dTGnezCitIgw , Viši sud u Beogradu obaveštava javnosti:

ekostraža

Printscreen

 

 

Na predmetnom snimku prikazuje se sudsko obaveštenje naslovljeno na lice Jelenu Janković Simišić sa uočljivim poslovnim brojem predmeta Višeg suda u Beogradu P.2007/21, a pod kojim brojem se pred ovim sudom vodi parnični postupak po tužbi Jelene Janković Simišić, te isti ne predstavlja ,,nalog za dovođenje’’, niti bilo kakvo sudsko pismeno koje se odnosi na mere obezbeđenja prisustva lica u krivičnom postupku. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading