pantić
Foto: Printscreen/Printscreen

Za Milojka Pantića, nekada uglednog sportskog komentatora, Srbi su genocidan narod još od Svetog Save i Stefana Nemanje. Otišao je on tako u Sarajevo i izrekao baš takvu tezu za koju se ne zna da li je gluplja ili smešnija.

Pantić je, inače, jedan od ideologa opozicije i protesta u Srbiji, a sad je pojurio u Sarajevo da bi udario na Srbiju i sve što je srpsko. Kao što obično i čini.

- Govoriš o genocidu, a to nije od juče. Prvi veliki genocid na ovim prostorima napravio je Sveti Sava sa svojim ocem Stefanom Nemanjom, kome je ova vlast podigla gigantski spomenik u Beogradu. Dakle, čoveku koji je na inicijativu svog sina Svetog Save krenuo da uništava bogumile - izgovorio je Milojko Ludojko u emisiji jednog kanala iz BiH.

Nekada cenjen sportski novinar, podsetimo, dao je intervju za hrvatski „Večernji list“ početkom prošle godine u kome je takođe izneo niz izmišljotina. On je, suprotno svemu što se tokom osnovne škole uči, rekao kako je Vuk Karadžić bio laž, a dotakao se i tada Svetog Save.

Pantić je, uz sve ostalo, i redovni kolumnista dnevnog lista „Danas“, koji je u vlasništvu Dragana Šolaka, a sa tog mesta neštedimice sipa uvrede i neretko kletve na račun predsednika Aleksandra Vučića i vlasti u Srbiji, koja njemu nikako nije po volji.

A o kakvom se čoveku radi, možete zaključiti i iz događaja o kojem su mediji opširno pisali 2019. Evo šta je tada saopštila policija:

- Oko 23.20 časova u Ulici Staro sajmište na Novom Beogradu došlo je do saobraćajne nezgode tako što Milojko Pantić, vozač automobila „ford fokus“, nije postupio u skladu sa saobraćajnim znakom obavezno zaustavljanje - stop, već je nastavio kretanje i udario u službeno vozilo interventne jedinice. Nakon nezgode vozač se udaljio sa lica mesta tako što je pokušao da pobegne u pravcu Zelenog venca, i to vozeći suprotnom kolovoznom trakom preko Brankovog mosta. Patrola Interventne jedinice sustigla je i zaustavila vozilo kojim je upravljao M. P. na raskrsnici Brankovog mosta i Pop Lukine ulice. Nakon toga su na lice mesta izašli pripadnici saobraćajne policiji koji su utvrdili da je M. P. upravljao vozilom pod dejstvom alkohola, a alkotest je pokazao da je imao 1,73 promila alkohola u krvi. Vozaču je, zbog utvrđene količine alkohola u krvi, određeno zadržavanje do istrežnjenja.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Milan

12.09.2024 08:26

Алкохол му разорио мождане ћелије!

duska

12.09.2024 13:22

Мозак му се претворио у желатин уз помоћ алкохола. Тај се не трезни више од пола века!