Dejan Ristić
Foto: Printscreen/Goran Zlatković

Tokom odvojenih dužih, srdačnih i otvorenih razgovora g. Ristić upoznao je Njihove ekselencije sa radom Ministarstva informisanja i telekomunikacija. Tom prilikom konstatovano je da su odnosi Srbije i Norveške, Tunisa i Portugala bliski i prijateljski, kao i da postoji zajednički interes za dalje unapređenje saradnje u oblastima javnog informisanja i telekomunikacija.  

Ministar je sagovornike upoznao sa intenzivnim dijalogom koji je Ministarstvo iniciralo i sprovodi sa partnerima unutar medijske scene, kao i sa prvim postignutim rezultatima. Zajednički je konstatovano da postoje prostor i potreba za daljim unapređenjem oblasti javnog informisanja čemu je ovo ministarstvo veoma posvećeno. 

Ministar g. Ristić upoznao je Njihove ekselencije sa izuzetnim rezultatima koje Srbija iz godine u godinu postiže u IKT sektoru, kao i sa dugogodišnjim kapitalnim projektima koje Ministarstvo realizuje u ovoj oblasti. 

Ministar je uvaženim ambasadorima ponovio poziv našeg državnog vrha da njihove zemlje budu u punom kapacitetu predstavljene tokom trajanja specijalizovane Međunarodne izložbe EKSPO 2027 koja će biti održana u Beogradu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading