Aljbin Kurti
Foto: Printscreen/Foto: Kosovo onlajn

- Samo jedan problem je video i zbog čega je histeričan. Seo je u albanski kafić koji su otvorili, a nikada nijedan Srbin u taj lokal nije ušao. Ni kuče sa ulice nije htelo da mu priđe. Oni ne mogu da pokore duh srpskog naroda. Možete dugim cevima da uđete gde hoćete kad imate protiv sebe nenaoružane ljude. Ponosan sam na duh slobodarskog i nepokorenog srpskog naroda - rekao je Vučić.

Obraćajući se iz Predsedništva povodom najnovijih dešavanja na teritoriji KiM, kazao je da će i u narednom periodu biti teško našem narodu na Kosovu i Metohiji, ali da Srbija neće izgubiti i da će dati sve od sebe da ih zaštiti.

Vučić kaže da su nam ruke "vezane" jer Albanci imaju podršku Zapada, a najavio je da će Srbija ponovo uputiti zahtev za povratak do 1.000 srpskih vojnika i policajaca na Kosovo i Metohiju.

Govoreći o albanskoj optužnici protiv Milana Radoičića, Vučić kaže da ne znamo da li ima optužnice protiv albanskog policajca koji je upucao dvoje srpske dece i da nije čuo da je bilo ko pitao ko je upucao Dragišu Galjaka, te objasnio da Srbija vodi svoju istragu o dešavanjima u Banjskoj.

Podsetimo, reporteri Kosovo onlajna uslikali su pre par dana Aljbina Kurtija na ručku u novootvorenom restoranu brze hrane nedaleko od glavnog mosta na Ibru sa ministrima unutrašnjih poslova i administracije lokalne samouprave, Dželjaljom Svečljom i Aljbertom Krasnićijem. U njihovoj pratnji bilo je više od 20 policajaca.

Dok su oni bili u restoranu cela ulica je bila blokirana, a šetalište prepuno policajaca kako uniformisanih, tako i u civilu. U blizini glavnog mosta, koji je na 30-ak metara od lokala, saobraćaj je blokiran policijskim vozilima, a okolo su se nalazili i policajci sa dugim cevima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading