Sergej Trifunović
Foto: Alo/Alo!/Nenad Vujanović

Naime, on tvrdi da je Sergej Trifunović uhapšen na "ničijoj zemlji", i da su ga hrvatski policajci odvukli i kidnapovali.

Posle noćašnjeg privođenja glumca Sregeja Trifinovića na graničnom prelazu Bajakovo, njegov otac, glumac Tomislav Trifunović izjavio je za medije da on nije ušao u Hrvatsku, odnosno da je bio "na ničijoj zemlji" kada su ga "hrvatski službenici odvukli".

- Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i raspitivao se na kiosku da li ima nekih problema ako bi ušao u Hrvatsku. On je bio na „ničijoj“ zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli, odnosno kidnapovali“, rekao je Tomislav Trifunović.

Tomislav Trifunović je dodao da je Sergej na granici bio sa svojom surugom i da mu je odmah oduzet telefon.

- Oni su se uputili u Rijeku. "Kidnaperi" mu nisu dali da bilo koga pozove telefonom. Njegova supruga je ostala sama na granici i ona mi je rekla sve ove informacije - naveo je Tomislav Trifunović.

Glumac Sergej Trifunović priveden je na graničnom prelazu Bajakovo oko ponoći, a iz policiji je rečeno – zbog vređanja i omalovažanja policijskih službenika te zemlje u objavi na društvenoj mreži 10. septembra prošle godine.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Драган

17.09.2024 14:18

Зар се ниси до сада уверио ко су Усташе!

Сретен

17.09.2024 14:51

Е мој Сергеј ако си од њих очекивао милостињу онда си заиста био у заблуди…

Nikola

17.09.2024 15:05

Ništa bolje nisi ni zaslužio nemožeš da vređaš sve redom i treba da te hapse.