Milenko Jovanov
Foto: Alo/Printscreen/ parlament.gov.rs

- Ljudi iz opozicije pokazuju da zaista nisu u stanju da analiziraju tekst, da predlože neka svoja rešenja. Lutovac je u skupštini rekao da nam ništa ne treba, ništa nam ne valja, ne trebaju putevi, ne trebaju autoputevi, ne trebaju brze saobraćajnice, ne trebaju pruge, to je sve skupo, to je sve pogrešno, ne treba EXPO, ne treba stadion... I, šta je alternativa? Da dođu oni, da se vratimo u vreme kada ničega nije bilo.

- Oni imaju tu fantastičnu tezu - vi to radite narodnim parama. Pa da, i vi kad ste bili na vlasti radili ste narodnim parama, a šta ste uradili sa njima, šta je ostalo. Ko god da je vlast radio je narodnim parama. Samo što mi radimo za narod, a oni su radili za sebe. Oni su imali šansu da to urade. Građani vrlo dobro znaju i sećaju se kako je bilo kada su oni bili u prilici da upravljaju. Dakle, mi ne pričamo ovde o ljudima koji za koje ne znamo šta će raditi ako bi došli na vlast, zato što imamo iskustvo onoga što su radili kada su bili na vlasti - rekao je Jovanov. 

- Oni koji ništa nisu uradili nama drže predavanje. To je da se čovek uhvati za glavu i da ne veruje šta sluša i od koga. Ajde da je neko ko nije imao priliku, ko se stvarno trudio... - rekao je. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading