Videoplus
Foto: Alo/Videoplus

Ona je citirala Vučićeve reči da Srbija nije sluga ni Rusije ni SAD, da ima svoje interese, i da za nju jedinu nada predstavlja da se ''razumeju mehanizmi laži i prevara u međunarodnim odnosima'' i ocenila da će te reči "dugo odzvanjati hodnicima UN".

''I zato ne želim sada da vas pitam, nego da kažem, da je jedina nada, ne samo za moju zemlju koju volim najviše na svetu, već i za vaše zemlje, da dobro razumete mehanizme laži, mehanizme prevara u međunarodnim odnosima i da pokušamo da se okupimo ovde, u najvažnijoj organizaciji, da pokušamo da je menjamo, da pokušamo da je poštujemo", navela je Branbić na svom nalogu na mreži Iks.

Ona je navela da ćemo samo tako "moći da sačuvamo mir". 

"Dugo će ove reči predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića, odzvanjati hodnicima UN-a i dugo će se prepričavati u slobodoljubivim zemljama kojih je sve više'', istakla je Brnabić.

brnabić

Printscreen

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je ranije večeras u generalnoj debati 79. zasedanja Generalne skupštine UN, da Srbija uprkos sadašnjim svetskim poteškoćama, izdržava u odbrani principa povelje Ujedinjenih nacija i međunarodnog prava, kroz svoje aktivnosti i principijelnu politiku, prenosi Tanjug.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading