Branislav Malović
Foto: Alo/Foto: Srpska napredna stranka

- Pružam punu podršku Aleksandru Vučiću u njegovoj celoživotnoj borbi za očuvanje interesa Srba i Srbije u svakoj prilici i na svakom mestu! Svaki Srbin, koji se ne stidi svog imena i porekla, dužan je da stoji iza svake reči koju je večeras izgovorio u UN. Ponovo je imao dovoljno hrabrosti da celom svetu u lice kaže šta mislimo o njihovoj demokratiji i njihovom miru i šta su nam oni doneli. Srbija je, na ponos svih nas, u zadnjoj deceniji pod njegovim vođstvom pokazala koliko mi zaista cenimo svoju domovinu i svakog čoveka u njoj, kao i to koliko jedno društvo može da napreduje kada ga vodi neko ko tu državu uvek stavlja na prvo mesto. U UN se večeras ponovo čuo glas suvereniteta, nezavisnosti i prkosa Srbije - saopštio je Malović i dodao:

- Nastavljamo našu borbu za slobodu i nezavisnost Srbije, uz Aleksandra Vučića kao i uvek, jer predaja za nas nije i nikada neće biti opcija!

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je ranije večeras u generalnoj debati 79. zasedanja Generalne skupštine UN, da Srbija uprkos sadašnjim svetskim poteškoćama, izdržava u odbrani principa povelje Ujedinjenih nacija i međunarodnog prava, kroz svoje aktivnosti i principijelnu politiku.

Ceo govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na 79. zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading