Milenko Jovanov
Foto: Alo/Printscreen

On je na današnjoj sednici odgovorio Đilasu koji je prethodno komentarisao garderobu koju nosi predsednik države Aleksandar Vučić.

- Đilas izigrava Ašoka Murtija za političku scenu i govori šta bi Vučić trebalo a šta ne bi trebalo da obuče. Ne znam za razloge te fascinacije garderobom predsednika Republike - naveo je Jovanov.,

On se osvrnuo i na kritike predsednika SSP o korupciji u državi, ocenivši da je on poslednji koji može da drži predavanja o poštenju.

- Đilas je u julu 2004. godine postao direktor Narodne kancelarije a tri meseca kasnije je osnovao kompaniju Multikom i zaradio 619 miliona evra u periodu dok je bio na vlasti - podsetio je Jovanov.

Međutim, tu se kako kaže Jovanov “priča ne završava”.

- Nakon toga je Multikom kupio firmu Big print i onda je ta firma, dok je Đilas bio gradonačelnik Beograda, pružala i naplaćivala usluge od: Skupštine grada Beograda, opštine Novi Beograd, većine beogradskih pozorišta, Turističke organizacije grada Beograda, Biblioteke grada Beograda, Kulturnog centra grada Beograda, Doma omladine, Doma zdravlja Rakovica... - kazao je Jovanov.

- Umesto što pretite drugima, držite vi četkicu za zube blizu sebe nikada se ne zna kada će vam zatrebati u nekoj drugoj prostoriji - poručio je Jovanov Đilasu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (8)

Loading
Radomir Putnik

25.09.2024 11:24

Opa, nakon providjenja Ponosa o dozivotnoj vladavini Vucevica evo i Djilas otvorio oci. Kada vec ne moze suvislo da prica o vaznim drzavnim temama onda bar da se bavi famerkama predsednika Vucica. Bolje da je propratio sve sjajne stvari koje je predsednik Vucic uradio za Srbiju ili bar da je poslusao jucerasnji govor predsednika u UN. Moze Djilas da kupi iste farmerke, ali ne moze da ima cast, elokvenciju, vizionarstvo i ljubav prema Srbiji koju poseduje predsednik Vucic.

Reas

25.09.2024 11:24

Naravno da Predsednik Srbije treba da se nosi dolicno ako predstavlja Srbiju

Иван

25.09.2024 11:24

Морам да признам да је ово баш добар одговор риђокосом тајкуну.

Aki

25.09.2024 11:27

Lepo receno.Nista bolje nisu ni zasluzili da im se kaze.

Macor

25.09.2024 12:46

Pošalji te ga hitno u toj drugoj prostoriji..