Ivan Milosavljević Buki
Foto: Printscreen/Printscreen/X/@LaziDetektor

Nedavno je dekanka Rudarsko-geološkog fakulteta, Biljana Abolmasov, posvedočila kako se naučnici, odnosno geolozi sa tog fakulteta, suočavaju sa pretnjama i napadima tokom obavljanja svojih poslova te da zbog toga sve manje studenata i upisuje Rudarski fakultet.

 

 

U prilog tome govori i sinoćnji protest lažnih ekologa i opozicije gde je jedan od govornika, Ivan Milosavljević Buki, izjavio užasnu pretnju geolozima:

"Došli smo da poručimo ovim izdajnicima ovde i svim ovim geolozima koji rade za strane kompanije, koji svesno zagađaju zemlju, vodu i vazduh, da smo ih dobro zapamtili i da ćemo ih zapamtiti onog dana kad sve ovo prođe. Neće proći bez kazne!"

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Danica

01.10.2024 13:01

Ekologe koji prete hitno staviti na listu teroristickih organizacija jer su organizovani a onda prema njima postupati u skladu sa zakonom pa da vidimo ko će da preti građanima Srbije ? Umislili da su jači od države ? Pretnja je krivično delo ako je ozbiljno shvaćena a ako postoji i motiv političkih ciljeva, to je terorizam.

Mina

01.10.2024 14:18

@Danica - Opoziciji je krivo što Rio Tinto daje pare geolozima da pišu afirmativno o kopanju a ne daju dinar opoziciji

Crni

01.10.2024 13:03

Zamoliobi ovog ivana neka .me potrazi kad je toliko hrabar u gomili i neka dodje da me kazni. Ili neka se u inboks javi gde da se nadjemo

Goran

01.10.2024 14:03

Aj' da vidimo i to cudo. Mnogo vam je lanac pusten dugacko. Treba vam ga skratiti za nekoliko alki.