sinisa mali
Foto: Printscreen/Printsreen

 

 - To znači da će i u ovom krugu biti pet izvlačenja tokom kojih ćemo dodeliti deset stanova u Beogradu. Deset stanova koji će biti dodeljeni srećnim dobitnicima nalaze se u naselju Zemunske kapije. Što se tiče njihove veličine, dva su jednoiposobna (po 46,7 kvadrata), dva dvosobna (po 54 kvadrata), pet trosobnih (72 do 76 kvadrata) i jedan četvorosoban dupleks od 102 kvadrata. Ukupna vrednost nagradnog fonda, odnosno deset stanova koji će građanima biti dodeljeni, iznosi oko 1,9 miliona evra - rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, oko 150.000 građana ima aplikaciju za nagradnu igru, a svaku od njih mogu da koriste po četiri korisnika. Registrovano je oko 150 miliona računa i čak 180 miliona jedinstvenih naloga. Dodao je da će država nastaviti dalju borbu protiv sive ekonomije i za sledeću godinu najavio uvođenje e-otpremnica i e-akcize. 

Podsetimo, u nagradnoj igri se učestvuje putem aplikacije "Uzmi račun i pobedi" preko koje građani skeniraju račune. Ukupno je do sada poslato oko 150 miliona računa (148.217.144), i dodeljeno oko 180 miliona jedinstvenih kodova (179.242.706). Ovde je važno da podsetim da plaćanje karticama predstavlja dvostruku priliku za dobitak. Naime, ako je račun plaćen karticom, učesnik u nagradnoj igri ima duplu šansu da bude izvučen, s obzirom na to da mu za plaćanje karticom pripadaju dva koda, a sve u cilju borbe protiv sive ekonomije i podsticanja bezgotovinskog plaćanja.
 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading