Aleksandar Vucic
Foto: Alo/Alo

Predsednik Vučić reagovao je na istup Aleksića koji je u svom obraćanju doveo u direktnu vezu Rio Tinto sa izborima u Papui Novoj Gvineji, Aleksić je pokušao da insuinira da se to navodno desilo i u Srbiji.

Na ovaj pokušaj optužbe jasno je reagovao predsednik Vučić.

 

 

- Nisu mene vodali kao mečku po različitim centrima, u nekim drugim državama, da budem njihov potrčko i njihov agent, već baš tog Aleksića. Rio Tinto su doveli oni 2006. godine. Oni su menjali zakon čak zbog Rio Tinta - naglasio je predsenik Vučić i dodao:

- Pokojni Tijanić bi rekao: "Svako se kreće u granicama sopstvene pokvarenosti. Računaju ti ljudi kakvi su oni, znaju koliko bi samo pare da stave u svoj džep i nikada o Srbije nisu brinuli, pa polaze od toda da i oni drugi moraju da budu kao i oni. Greše, sve ono što oni nisu ni pomislili da rade i urade, mi radimo, uradili smo i uradićemo - reako je predsednik Srbije.

- Ne zna on ni na karti da pokaže gde je Nova Gvineja - zaključio je Vučić.

Podestimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju obilaznice oko Gornjeg Milanovca tokom kojeg se obratio građanima. Vučić je rekao da će ovaj put povezati srpsku privredu sa evropskim tržištima. "Baš kako je i veliki Miloš to želeo", rekao je Vučić.

 

Obraćanje predsednika Vučića možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mili

04.10.2024 18:52

E svaka cast Vucicu na svemu sto je rekao Aleksicu

Milos

04.10.2024 18:52

Aleksic je dobio ono sto je trazio, jos je Vucic bio blag prema njemu.