Olja Crnogorac
Foto: Printscreen/Printscreen

Instrukcije za medijske nastupe. Tako bi se mogla opisati "ponuda" bivše voditeljke Olje Crnogorac.

- Ministri iz zemlje i regiona, imam jedan besplatan savet za vas. Za neverovatnih 20.000 dinara mesečno možete angažovati medijskog trenera pred svaki vaš javni nastup - poručila je "Montenegrina" na svim TikToku.

 

@montenegrina_o

Da li i u kojoj meri nasim politicarima treba jedan mediski trener i ko je po vama najgori ? ♬ original sound - Olja

 

I dok deli besplatne savete političarima kako da se ponašaju u javnosti, već na jednom od sledećih objava u mini kupaćem kostimu grli flaše skupocenih pića.

Tu su i brojne objave sa luksuznih putovanja, skupa odeća, šminka... "Ima se može se", vrišti njen profil.

A pošto je sebe lepo obezbedila, ili se makar tako predstavlja na mrežama, sada je rešila da "prospe svu pamet" građanima Srbije. Možda je sreću pronašla u vezi sa Dejanom Jeremićem, vlasnikom firme SEQUESTER EMPLOYMENT DOO BEOGRAD koja radi i sa EPS-om, pa sad ima vremena i za "promišljanja".

Tako je počela i da se bavi politikom, onako urbano, sve u fulu. Pljuj po vlastima, podržavaj proteste, tapši opoziciji. Valjda je skapirala gde ima više love. 

A tu je i ponuda od "tričavih 1.000 evra mesečno"...

Došlo je novo doba, društvene mreže dale su prostor svakome da otkači jezik i galami, pa ko se upeca. Svako danas može da se pravi pametan. Ništa ih ne košta. Košta one koji se na to upecaju.

A bilo bi zanimljivo videti njenu poresku prijavu. Makar sudeći po njenom profilu, ima tu svašta zanimljivo za jednog dobrog finansijskog inspektora. Da je pita "teto, teto, a jel sav ovaj luksuz tvoj? I odakle teto?"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading